ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & SPA

ΣΠΟΥΔΕΣΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & SPA

ΣΠΟΥΔΕΣΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & SPA

Η αισθητική είναι η επιστήμη της εξισορρόπησης της υγείας και  της ομορφιάς του δέρματος ενός ανθρώπου. Στόχος μέσα από τις σπουδές σου στον τομέα Αισθητικής & SPA είναι να αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του επαγγέλματος. Το κρατικό πτυχίο, τα εξειδικευμένα μαθήματα, οι πρόσθετοι τίτλοι σπουδών διεθνούς αναγνώρισης, ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός σε εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα κέντρα SPA ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε συνδυασμό με την καθημερινή πρακτική σου εξάσκηση, θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής.

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές ως Τεχνικός Αισθητικής & SPA είναι μοναδικές και οι γνώσεις που θα λάβεις θα σε καταστήσουν περιζήτητο είτε ως στέλεχος σε μεγάλα studios, κέντρα ομορφιάς και SPA, είτε ως ελεύθερο επαγγελματία. Αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η επαγγελματική σου εξειδίκευση διευρύνεται επιπλέον με τη συμμετοχή σε Fashion Events και επιδείξεις μόδας γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, σε Hair & Beauty Contests και Matrix Projects.

Εξειδίκευση σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα studios SPA με κορυφαίο εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα.
01
Δυνατότητα απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων (Παγκόσμιο Δίπλωμα Αισθητικής Cidescο, Διεθνές Δίπλωμα Εξειδίκευσης από το βρετανικό φορέα πιστοποίησης ITEC στην Ιατρική Αισθητική, Γερμανική Πιστοποίηση VHO – Osthold – Spange Perfect).
02
Συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ποδολόγων- Ποδιάτρων Ελλάδος.
03
Δυνατότητα Εξειδίκευσης σε σύγχρονες μεθόδους Αντιγήρανσης και Κοσμητικής Ιατρικής.
04
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στην Ποδιατρική στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα ελληνικά.
05
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
06

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχοντας ως κύριο γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο συνεργατών και α΄ υλών, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες που ηγούνται στον κλάδο του ….., εντάσσοντας αποκλειστικά τα προϊόντα τους στην εκπαιδευτική του διαδικασία.
Tomes-Eidikotita