ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Αποστολή του τομέα Οπτικοακουστικών και Τεχνών είναι να σου προσφέρει ευρεία εκπαίδευση στην Οπτικοακουστική Επικοινωνία μέσα από 7 σύγχρονες ειδικότητες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων στον τομέα των Οπτικοακουστικών Μέσων ισορροπώντας τη θεωρία, την κριτική σκέψη, και τις τεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες επικοινωνίας που απαιτούνται για τις σημερινές αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες. Οι δεξιότητες που θα αναπτύξεις στο πλαίσιο του πλήρως ανανεωμένου προγράμματος σπουδών έχουν άμεση εφαρμογή στον τομέα της ψυχαγωγίας και των τεχνών, όπως τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τη φωτογραφία.

Η δημιουργία της σχολής Οπτικοακουστικών και Τεχνών αποτέλεσε πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και είναι πέρα και πάνω από μια ακόμα εκπαιδευτική καινοτομία. Σήμερα, όπου το ενδιαφέρον για την πολιτιστική ανάπτυξη και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις βρίσκεται στο επίκεντρο, εσύ που αναζητάς διέξοδο στο προσκήνιο των Τεχνών για να καταθέσεις το ταλέντο σου και να το εξελίξεις σε επάγγελμα, γνωρίζεις που θα απευθυνθείς. Καλλιτέχνες από όλους τους χώρους των τεχνών, προσωπικότητες από όλα τα πολιτιστικά πεδία, δημιουργοί που υπηρετούν κάθε μορφή έκφρασης, βρίσκονται εδώ, στο πλευρό σου, εργάζονται μαζί σου για να σου μεταφέρουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία για να αποτελέσεις και εσύ μέρος της πολιτιστικής διαδικασίας.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο κορυφαίων εταιριών (Τηλεόραση/Μedia, Διαφήμιση, εταιρίες παραγωγής).
01
Εξειδίκευση σε ιδιόκτητα κινηματογραφικά πλατό/τηλεοπτικά studios με κάμερες όλων των format, πλήρεις σουίτες μοντάζ με τις τελευταίες εκδόσεις σχεδιαστικών προγραμμάτων.
02
Στο διδακτικό προσωπικό συγκαταλέγονται καταξιωμένοι επαγγελματίες, διευθυντές φωτογραφίας, οπερατέρ, ηχολήπτες, σεναριογράφοι κ.ά.
03
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχουν και διακρίνονται στα μεγαλύτερα Διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία του Νεοφώτιστου Αθανασίου επιλέχτηκε από το Φεστιβάλ των Καννών.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita