ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΧΟΛΗΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αν θεωρείς ότι έχεις κλίση στα οικονομικά και το «επιχειρείν» θα πρέπει να εξετάσεις την προοπτική σταδιοδρομίας σε μία από τις 8 περιζήτητες ειδικότητες του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης. Αποστολή του τομέα είναι η εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών ικανών να σταδιοδρομήσουν στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων και να εξελιχθούν λαμβάνοντας ανώτερες διοικητικές θέσεις.  Ο συνδυασμός των θεωρητικών γνώσεων με την πρακτική εξάσκηση σε πραγματικά case studies που προσφέρει σε αποκλειστικότητα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποδεδειγμένα οδηγεί σε σπουδές υψηλού επιπέδου.

Με γνώμονα την εμπειρία 50 και πλέον ετών στην εκπαίδευση και έχοντας ανακηρυχθεί ως 1 από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί τη σίγουρη επιλογή για εσένα που επιθυμείς να εξελιχθείς σε ολοκληρωμένο και περιζήτητο επαγγελματία, λαμβάνοντας κρατικό πτυχίο σπουδών, εξειδικευμένη γνώση, πλούσια βιωματική εμπειρία μέσω της χρήσης των πλέον σύγχρονων πληροφοριακών εργαλείων και εγγυημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Καινοτόμες εξειδικεύσεις σε καίριους τομείς & εργαλεία: Digital Marketing & Social Media, λογισμικά μηχανογράφησης, πληροφοριακά συστήματα λογιστικής κ.ά.
01
Διαρκή επιμορφωτικά σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη, Οικονομικούς & Εμπορικούς Διευθυντές, marketers, εταιρίες ερευνών κ.ά.
02
Συμμετοχή σε διαγωνισμούς καινοτομίας με τη συμμετοχή μεγάλων εταιριών, δυναμικών startups και Οργανισμών από τον χώρο της επιχειρηματικότητας & της διαφήμισης.
03
Δημιουργική εμπλοκή σε διατμηματικά projects για λογαριασμό πραγματικών πελατών.
04
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
05
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita