ΜΟΔΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΜΟΔΑΣ &
ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣΜΟΔΑΣ &
ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Αν ανήκεις στα άτομα που θυμούνται πάντοτε τον εαυτό τους να έλκονται από καθετί που σχετίζεται με την ομορφιά, τη λάμψη και τη μόδα, πιθανότατα έχεις μπροστά σου ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στα beauty salons και τα ατελιέ μόδας. Αν βλέπεις παρόλ’ αυτά και την ομορφιά ως ένα γνωστικό πεδίο επαγγελματικής κατάρτισης και εξέλιξης, τότε η επιτυχημένη σταδιοδρομία σου στα επαγγέλματα Ομορφιάς περνάει μέσα από τη φοίτηση στον τομέα Beauty & Fashion του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.  Ο χώρος της ομορφιάς και της μόδας άλλωστε έχει πολύ χαμηλά ποσοστά ανεργίας και αυτό αποτελεί  άλλον ένα παράγοντα για να επιλέξεις τώρα να σπουδάσεις στη πλέον καταξιωμένη σχολή Μόδας και Ομορφιάς στην Ελλάδα.

Με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της εικόνας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σου προσφέρει ένα πλήρες «πακέτο» επιστημονικής κατάρτισης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό, μέσω της πρακτικής άσκησης σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθιέρωσε πρώτο τη σχολή Μόδας και Ομορφιάς, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Beauty Experts, για να λάμψεις και να ξεχωρίσεις δίπλα τους.  Highlights κάθε ακαδημαϊκού έτους αποτελούν τα καθιερωμένα ραντεβού της χρονιάς της σχολής Μόδας και Ομορφιάς, που δεν είναι άλλα από τα ετήσια Fashion Shows που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και αποτελούν ένα super matrix project από τους σπουδαστές Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς πολλών μηνών. Στο επόμενο μπορείς να συμμετέχεις και εσύ!

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Αποκλειστική συνεργασία με τον fashion photographer και κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό, τον make-up & hair expert των Ελένη Φουρέιρα, Δούκισσα Νομικού κ.ά., Παντελή Τουτουντζή & τον fashion designer των Beyoncé και Jennifer Lopez, Βρεττό Βρεττάκο.
01
Εξειδίκευση σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια επαγγελματικού μακιγιάζ & κομμωτικής, σχεδιαστήρια και studios φωτογράφισης.
02
Χρήση αποκλειστικά επώνυμων επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης που «εμπιστεύεται» η αγορά.
03
H Σχολή Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συγκαταλέγεται στις 10 σχολές παγκοσμίως που συνεργάζονται με την Swarovski Professional με σπουδαστές της να ταξιδεύουν κάθε χρόνο στο Swarovski Manufaktur, το κρυστάλλινο ατελιέ του 21ου αιώνα!
04
Συμμετοχή στα μεγαλύτερα events και παραγωγές δίπλα στα πιο γνωστά ονόματα της showbiz.
05
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita