ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος

Previous
Next

Ασυναγώνιστη εμπειρία φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχοντας  συμπληρώσει σχεδόν 50 χρόνια ηγετικής εκπαιδευτικής πορείας στην Ελλάδα, προχωρά σε μία ακόμη κίνηση επέκτασης των εκπαιδευτικών του δομών, αυτή τη φορά στο νησί της Ρόδου. Πλέον, οι νέοι και οι νέες τόσο της Ρόδου όσο και της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 100 ειδικότητες 14 τομέων σπουδών, που καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων, σπουδάζοντας στον τόπο διαμονής τους Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Αισθητική, Κομμωτική, Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία, Πληροφορική, Παιδαγωγικά, Προπονητική, Οικονομία και Διοίκηση κ.ά.

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης εγκαινιάζει το 6ο κατά σειρά υπερσύγχρονο campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην καρδιά της Ρόδου, επιβεβαιώνοντας ότι η εκπαίδευση είναι ένα αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση!

Έμφαση έχει δοθεί και στο κομμάτι του τουρισμού, που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της Ρόδου και στη ζήτηση εξειδικευμένων στελεχών ικανών να αναβαθμίσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η μοναδική σχολή στη Ρόδο που διαθέτει το δικό της εστιατόριο. Το KUMQUAT, έχει  πραγματοποιήσει executive γεύματα με εκλεκτούς καλεσμένους, καταξιωμένους επαγγελματίες και αγαπημένους VIPs. Επιπλέον, διαθέτει  Mock – up Rooms ξενοδοχείου προσφέροντας στους σπουδαστές του μία ολοκληρωμένη και ασυναγώνιστη 360ο εμπειρία.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη Σχολή Γαστρονομίας & Τουρισμού στην Ελλάδα. Οι νέοι και οι νέες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη Μαγειρική & τη Ζαχαροπλαστική, έχουν βρει πλέον τη σχολή τους στη Ρόδο! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Διονύσης Αλέρτας και ο Χρήστος Βέργαδος θα μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί τους!

Γιατί και στις σπουδές στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα… ΑΛΛΟ ΙΕΚ. ΑΛΛΟ ΑΚΜΗ!

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

VIRTUAL TOURS

LOCATION

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita