Βιβλιοθήκες

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές βιβλιοθηκών στο διαδίκτυο, που υποστηρίζουν το διδακτικό έργο των καθηγητών και εξυπηρετούν τις ανάγκες των σπουδαστών του, συνεισφέροντας έτσι στον να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν την πληροφόρησή τους.

Παράλληλα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχουν ελεύθερη πρόσβαση και μπορούν να χρησιμοποιούν τις σύγχρονες βιβλιοθήκες και αναγνωστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μέλους του ομίλου ΑΚΜΗ. Οι βιβλιοθήκες απαριθμούν χιλιάδες τίτλους βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών, σε γνωστικά αντικείμενα όπως: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικά, Μάρκετινγκ, Οικονομία, Χρηματοοικονομικά, Εφαρμοσμένες Γλώσσες και Μετάφραση, Ψυχολογία, Λογοθεραπεία, Κοινωνιολογία, Πολιτικές Επιστήμες, Πολυτεχνικές Επιστήμες κ.λπ.

Διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου, εκτός από την αναζήτηση υλικού, οι σπουδαστές μπορούν να συνδυάσουν μελέτη σε ατομικούς σταθμούς εργασίας με πρόσβαση στο Internet. Το προσωπικό των βιβλιοθηκών απαρτίζεται από έμπειρους βιβλιοθηκονόμους άρτια καταρτισμένους στην οργάνωση και διαχείριση των υπηρεσιών μιας βιβλιοθήκης.

GALLERY