ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΠΟΥΔΕΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΠΟΥΔΕΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η αγάπη σου για τον αθλητισμό, την άσκηση και το φυσικό τρόπο ζωής μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικερδή επαγγελματική απασχόληση με άριστες προοπτικές. Ως προπονητής αθλημάτων σχεδιάζεις και εφαρμόζεις τα προγράμματα προετοιμασίας ομάδων και μεμονωμένων αθλητών, φροντίζεις και εξασφαλίζεις τη φυσική τους κατάσταση, φροντίζεις τη διατήρηση της κατάλληλης ψυχολογίας τους, ελέγχεις και αξιολογείς την αποτελεσματικότητά τους. Παράλληλα, εξατομικεύεις τα προγράμματα άθλησης και διατροφής και γενικότερα επιδιώκεις την άριστη φυσική κατάσταση του αθλητή, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η μοναδική σχολή που σου προσφέρει την ειδικότητα της Προπονητικής με κρατικό πτυχίο και 8 διαφορετικές εξειδικεύσεις: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Στίβος, Τένις, Aerobic και Γυμναστική με Βάρη ,ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να «σκοράρεις» δίπλα στους κορυφαίους Έλληνες προπονητές: Κώστα Κατσουράνη (ποδόσφαιρο), Γιώργο Σιγάλα (μπάσκετ), Μιχάλη Κακιούζη (μπάσκετ) Κατερίνα Θάνου (στίβο) και να παρακολουθήσεις Masterclasses από τους: Άγγελο Αναστασιάδη, Αργύρη Πεδουλάκη, Σάκη Τσιώλη, Σούλη Μαρκόπουλο κ.α.

Η προπονητική αποτελεί έναν από τους λίγους κλάδους με σταθερά μεγάλη αύξηση, τόσο στην απασχόληση όσο και στους μισθούς. Εσύ πού θα σπουδάσεις;

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η μοναδική σχολή Προπονητικής που προσφέρει την ειδικότητα με κρατικό δίπλωμα και 9 διαφορετικές εξειδικεύσεις.
01
Αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους αθλητές και προπονητές με διεθνείς διακρίσεις (Μιχάλης Κακιούζης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Σιγάλας, Αργύρης Πεδουλάκης κ.ά.).
02
Καινοτόμες εξειδικεύσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια από καταξιωμένους αθλίατρους, διατροφολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους & sports analysts.
03
Αποκλειστική συνεργασία με τα γυμναστήρια Alterlife για τα προγράμματα εκμάθησης Personal Training, Pilates, Functional Training κ.ά.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita