ΙΕΚ ΑΚΜΗ Χαλκίδα

Ασυναγώνιστη εμπειρία φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Χαλκίδα!

Tο No1 IEK της Ευρώπης έρχεται κοντά στους νέους της Εύβοιας, με ένα υπερσύγχρονο campus στην καρδιά της Χαλκίδας!

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, με ιδιόκτητες επαγγελματικές εγκαταστάσεις και πολυδύναμα εργαστήρια με εξοπλισμό αιχμής, που εξασφαλίζουν σπουδές υψηλής ποιότητας, δίνοντας στους σπουδαστές μας ανταγωνιστικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει βιωματική εμπειρία εκπαίδευσης σε περισσότερες από 100 περιζήτητες ειδικότητες, που καλύπτουν 14 τομείς σπουδών.

Με εκπαιδευτικές προδιαγραφές και standards που μόνο ο leader στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση μπορεί να προσφέρει, πλέον παρέχει και στους νέους της Εύβοιας καινοτόμες υπηρεσίες σταδιοδρομίας, έχοντας παράλληλα εξασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς, για την πρακτική τους άσκηση και αποκατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους σε δυναμικές ειδικότητες, με μεγάλη ζήτηση στην αγορά, όπως Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Αισθητική, Κομμωτική, Παιδαγωγικά, Οικονομία & Διοίκηση, Φυσικοθεραπεία, Προπονητική κ.ά.

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας έρχεται κοντά στους νέους της Χαλκίδας, με ένα κορυφαίο επιτελείο καθηγητών, για να τους μεταφέρει τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, αλλά και εξειδικεύσεις υπεροχής στον τομέα επιλογής τους, για να ακολουθήσουν το επάγγελμα που επιθυμούν, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν την πόλη τους.

Γιατί και στις σπουδές στη Χαλκίδα και την Εύβοια… ΑΛΛΟ ΙΕΚ. ΑΛΛΟ ΑΚΜΗ!

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

VIRTUAL TOURS

LOCATION

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita