Ο Kωνσταντίνος Πυλαρινός αποτελεί «ήρεμη δύναμη» στο ζαχαροπλαστικό… στερέωμα. Κατέχοντας τον τίτλο του Head Pastry Chef του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου «Σπονδή», η πορεία του μιλά από μόνη της, όσο ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ. Πλέον, δε δημιουργεί απλά γαστρονομικά αριστουργήματα ως καταξιωμένος ζαχαροπλάστης, αλλά μεταφέρει και γνώσεις στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ως καθηγητής του Νο1Gastronomy School στην Ελλάδα.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει