ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Στο παρόν και μέλλον της εργασίας, κεντρικό ρόλο έχει η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εργαζομένων, ενόψει των νέων προκλήσεων, σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και αλλάζει ταχύτατα. Επιλέγοντας μία από τις 7 σύγχρονες ειδικότητες Τεχνικών Επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αποκτάς εξειδικευμένες γνώσεις υψηλού επιπέδου και πλήρη κατάρτιση ώστε να συνδυάζεις τις γνώσεις σου με τις ικανότητες χειρισμού, επισκευών, συντήρησης και προγραμματισμού συστημάτων και μηχανολογικών μονάδων.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρώτο καθιέρωσε τις αναβαθμισμένες τεχνολογικές σπουδές στην Ελλάδα και καινοτομεί συνδέοντας τις σπουδές για την απόκτηση κρατικού πτυχίου με την επαγγελματική αποκατάσταση σε μια σειρά από συνεργαζόμενες εταιρίες – ηγέτες στο χώρο των Τεχνικών Επαγγελμάτων.  Αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών, οι συνεργασίες, τα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια – συνεργεία, καθώς επίσης και οι μέθοδοι διδασκαλίας, θα σου δώσουν επαγγελματική σιγουριά και την προοπτική που ζητάς.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρίες ηγέτες του κλάδου όπως ABB, SIEMENS, Kosmocar, Honda MOTO, WURTH, Suzuki Marine MERCRUISER, BUDERUS κ.ά.
01
Εξειδίκευση σε πλήρως εξοπλισμένους εργαστηριακούς χώρους στα πρότυπα επαγγελματικών συνεργείων/εργαστηρίων μηχανολογίας, ηλεκτρολογία/αυτοματιστών.
02
Συμμετοχή σε projects εκπαιδευτικής καινοτομίας όπως κατασκευή αγωνιστικού kart, εξολοκλήρου από σπουδαστές Μηχανολογίας, κ.ά.
03
Συνεχή επιμορφωτικά σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μηχανολογίας.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita