Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια Σεμινάρια Σεμινάρια Homepage ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ Σεμινάρια Εξειδίκευσης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ

Seminars-all-about-fine-dinning

SEMINARALL ABOUT
FINE DINNING

SEMINARALL ABOUT
FINE DINNING

Post or page not found

H ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο με επικεφαλής τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, Ηead Chef του Elysium Resort and SpaΓιώργο Τρουμούχη, βρίσκεται πίσω από το μοναδικό αυτό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην υψηλή Γαστρονομία. 100% handson προσέγγιση σε πρότυπες εγκαταστάσεις, καινοτόμες τεχνικές, πρωτοποριακές συνταγές, το πανόραμα της διεθνούς Γαστρονομίας σε ένα masterclass που στόχο έχει την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών μαγείρων και ζαχαροπλαστών.

Διεξαγωγή
20 Νοεμβρίου 2020
Διάρκεια
120 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Ρόδος
2241 240840
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Γιώργος Τρουμούχης, Executive Chef, Elysium Resort and Spa
Μάριος Κορωναίος, Pastry Chef, Elysium Resort & Spa
Σταύρος Μανουσάκης, Corporate Executive Chef, Lindos Hotels
Aντώνης Μανιάς, Chef

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Sous vide
Τεχνικές Μοριακής Γαστρονομίας
Η Παράδοση μέσα από την Καινοτομία
Tasting menus
Thai “From Street food to Fine Dining”
Japan “Edomae”
“Edo-med” Sushi
Nose to Tail
Foodstyling
Κάπνισμα
Γλυκά εστιατορίων
Ξηρός πάγος
Wine pairing και Matching drinks σε ένα μενού
Αρτοποιεία: Παρασκευές ψωμιών με άρωμα μεσόγειου
Γλυκιά ζύμη και οι γεμίσεις της (βασισμένα στη γερμανική αρτοποιία)

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
-Επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης
-Απόφοιτους Σχολών Μαγειρικής,
 Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας


Template – Σεμινάριο εσωτερική Formidable forms