Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Εικονοληψία_Μοντάζ _News_ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ _News_Ρόδος _News_Σεναριογραφία _News_Σκηνογραφία-Ενδυματολογία _News_Σκηνοθεσία _News_Υποκριτική _News_Φωτογραφία _News_Χορός ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Το «χρονικό του φιλμ» μέσα από τη ματιά του Ροδίτη φωτογράφου Νίκου Κασέρη

  • Άρθρα
  • Το «χρονικό του φιλμ» μέσα από τη ματιά του Ροδίτη φωτογράφου Νίκου Κασέρη

Το «χρονικό του φιλμ» μέσα από τη ματιά του Ροδίτη φωτογράφου Νίκου Κασέρη

Ταξίδι στα χρονικά του φιλμ από Σε μια όμορφη και νοσταλγική ξενάγηση στις παλιές μέρες του φιλμ είχαν την τύχη να συμμετέχουν οι σπουδαστές του τμήματος Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Ρόδο, συνομιλώντας με τον κ. Νίκο Κασέρη, Ροδίτη φωτογράφο, που δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας πάνω από 40 χρόνια.

Ο Νίκος Κασέρης με τη φωτογραφική του ματιά έχει αναδείξει τη ζωή και την ομορφιά σε πολλά από τα νησιά του τόπου μας και όχι μόνο. Με την εμπειρία που έχει στην αναλογική εικόνα, παρουσίασε στους σπουδαστές μας τα διαφορετικά είδη και format φωτογραφικών μηχανών και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Στη συνέχεια μοίρασε στους σπουδαστές λευκώματα από τη δουλειά του με τίτλο «Θράκη, TERRA INCOGNITA» που δημιούργησε μαζί με δύο επίσης σημαντικούς φωτογράφους, τον Τάσο Βρεττό και το Νίκο Οικονομόπουλο.

GALLERY