ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΗΧΟΛΗΨΙΑΣ &
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣΗΧΟΛΗΨΙΑΣ &
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σπούδασε Ηχοληψία – Μουσική Τεχνολογία 

Οι σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των επαγγελματιών του χώρου του θεάματος, της μουσικής και τηλεοπτικής παραγωγής.  Το ηχητικό μέρος ενός θεάματος ή μιας παραγωγής ήταν και θα είναι από τα πιο συναρπαστικά και δημιουργικά χόμπι – επαγγέλματα.

Η σχολή Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναπτύσσεται δυναμικά με επενδύσεις και εξοπλισμό που μόνο υπερσύγχρονα studios του εξωτερικού διαθέτουν, όπως τη μοναδική στην Ελλάδα κονσόλα ICON DIGIDESIGN, η οποία χρησιμοποιείται σε πλήθος εφαρμογών, από Sound Design μέχρι μίξεις Surround.  Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ μπορείς να κερδίσεις μια καριέρα γεμάτη φαντασία, ένταση, λαμπρή επαγγελματική εξέλιξη και κρατικό πτυχίο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Αποκτώντας γερές βάσεις, μπορείς να ξεχωρίσεις στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα αποκτάς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Η πρώτη σχολή Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας στην Ελλάδα.
01
Εξειδίκευση στη χρήση κορυφαίων επαγγελματικών προγραμμάτων μουσικής σε υπερσύγχρονα studios ηχογραφήσεων, επεξεργασίας & μίξης με κάθε τύπο κονσόλας.
02
Συμμετοχή σε projects μεγάλης κλίμακας σε συνεργασία με μεγάλα Φεστιβάλ, MME και Οργανισμούς.
03
Απεριόριστη πρακτική άσκηση στα ιδιόκτητα studios & δυνατότητα ηχογραφήσεων εκπομπών στον ΑΚΜΗ WEB RADIO, στον πρώτο εκπαιδευτικό σταθμό της χώρας.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχοντας ως κύριο γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο συνεργατών και α΄ υλών, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες που ηγούνται στον κλάδο του ….., εντάσσοντας αποκλειστικά τα προϊόντα τους στην εκπαιδευτική του διαδικασία.
Tomes-Eidikotita