ΗΧΟΛΗΨΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΗΧΟΛΗΨΙΑΣ &
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣΗΧΟΛΗΨΙΑΣ &
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σπούδασε Ηχοληψία – Μουσική Τεχνολογία 

Οι σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των επαγγελματιών του χώρου του θεάματος, του τραγουδιού και της τηλεοπτικής παραγωγής. Το ηχητικό μέρος ενός θεάματος ή μιας παραγωγής, ήταν και θα είναι από τα πιο συναρπαστικά και δημιουργικά χόμπι – επαγγέλματα.

Η σχολή Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναπτύσσεται δυναμικά με επενδύσεις και εξοπλισμό που μόνο υπερσύγχρονα studios του Εξωτερικού διαθέτουν, όπως τη μοναδική στην Ελλάδα κονσόλα ICON DIGIDESIGN, η οποία χρησιμοποιείται σε πλήθος εφαρμογών, από Sound Design μέχρι μίξεις Surround.  Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα, που δημιούργησε το δικό του PODCAST HUB με διατμηματική συμμετοχή των Σχολών Ηχοληψίας, Μουσικής Τεχνολογίας, Δημοσιογραφίας και Φωτογραφίας. Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ μπορείς να κερδίσεις μια καριέρα γεμάτη φαντασία, ένταση, λαμπρή επαγγελματική εξέλιξη και κρατικό πτυχίο, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Αποκτώντας γερές βάσεις, μπορείς να ξεχωρίσεις στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα επωφελείσαι από την ευκαιρία για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο Εξωτερικό.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Η πρώτη σχολή Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας στην Ελλάδα.
01
Εξειδίκευση στη χρήση κορυφαίων επαγγελματικών προγραμμάτων μουσικής σε υπερσύγχρονα studios ηχογραφήσεων, επεξεργασίας & μίξης με κάθε τύπο κονσόλας.
02
Συμμετοχή σε projects μεγάλης κλίμακας σε συνεργασία με μεγάλα Φεστιβάλ, MME και Οργανισμούς.
03
Απεριόριστη πρακτική άσκηση στα ιδιόκτητα studios & δυνατότητα υλοποίησης πραγματικών projects στο πρώτο εκπαιδευτικό AKMH PODCAST HUB στην Ελλάδα, εντός των πλήρως εξοπλισμένων χώρων ηχοληψίας της Σχολής.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita