Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Logistics _News_Security _News_Γραμματέων_Στελεχών _News_Διοίκηση_Επιχειρήσεων _News_Έρευνα_Αγοράς_ΚΑΙ_Δημοσκοπήσεων _News_Λογιστική _News_Μάρκετινγκ _News_Ναυτιλιακά _News_ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ_ΚΑΙ_ΔΙΟΙΚΗΣΗ _News_Πειραιάς ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Ο μεγαλύτερος Έλληνας shipbroker στη Σχολή Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • Ο μεγαλύτερος Έλληνας shipbroker στη Σχολή Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο μεγαλύτερος Έλληνας broker, Στράτος Τηνιακός, στη Σχολή Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο με τον τίτλο “Brokers Role in Today’s Shipping Market”, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά.

Ο εισηγητής, κ. Στράτος Τηνιακός, ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες shipbrokers, με πολυετή θητεία στον κλάδο της Ναυτιλίας και του Πετρελαίου, μαζί με τον καθηγητή της Σχολής Captain Δ .Ντάτσιο, παρουσίασαν και ανέλυσαν στους σπουδαστές τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς, την επαγγελματική ετοιμότητα που απαιτείται να έχει ένας σύγχρονος broker, για να πετυχαίνει στις διαπραγματεύσεις, καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο των ναυλώσεων των επιβατικών και εμπορικών πλοίων.

Το σεμινάριο έφερε σε επαφή τα αυριανά στελέχη του κλάδου με τις σημαντικότερες πτυχές του ρόλου που θα διαδραματίσουν στην εγχώρια και διεθνή ναυτιλία, τις αποτελεσματικότερες πρακτικές διαμεσολάβησης για αγοραπωλησίες και ναυλώσεις πλοίων, όπως επίσης και τις ανάλογες οικονομικές διαπραγματεύσεις.

To ΙΕΚ ΑΚΜΗ διατηρεί σταθερά ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι αποτελούν key players του κόσμου των επιχειρήσεων και που μέσα από τις επιδραστικές τους εισηγήσεις εμπνέουν και μεταφέρουν το κλίμα της αγοράς στους μελλοντικούς επαγγελματίες.