Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Masterclass: Cook Gourmet-Θεσσαλονίκη

SEMINARCOOK
GOURMET

SEMINARCOOK
GOURMET

  • Άρθρα
  • Masterclass: Cook Gourmet-Θεσσαλονίκη

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ γνωρίζοντας τις τάσεις της Ελληνικής & Διεθνούς Γαστρονομίας, δημιούργησε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εξειδίκευσης με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της εστίασης. Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι chef  θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο food styling.

Πιάτα αστέρων Michelin, αποδόμηση συνταγών και νέες τάσεις στην παρουσίαση εδεσμάτων, μοριακή γαστρονομία,  σύνθεση fusion menus με την χρήση του Pacojet, Sous-vide, Thermomix, Siphon και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του COOK GOURMET.

ΕΝΑΡΞΗ
Οκτώβριος 2021
Διάρκεια
200 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
κα. Δημητρακοπούλου, 6ος
Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη
2310260200
εισηγητeσ
Βασίλης Μουρατίδης, Σοφοκλής Μαραγκουδάκης, Γιάννης Παναγιωτίδης, Ηλίας Τσικρίκης, Δημήτρης Τσανανάς

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα
Bistrot and Haute Cuisine
Διεθνείς Τάσεις Γαστρονομίας
Advanced Food Plating and Decoration

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές, αποφοίτους & επαγγελματίες του τομέα Γαστρονομίας & Τουρισμού.

Σεμινάριο εσωτερική – /any_seminar/