ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & SPA

ΣΠΟΥΔΕΣΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & SPA

Previous
Next

ΣΠΟΥΔΕΣΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & SPA

Previous
Next

Η Αισθητική είναι η επιστήμη που εξισορροπεί την υγεία με την ομορφιά. Στόχος μέσα από τις σπουδές σου στον τομέα Αισθητικής & SPA είναι να αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του επαγγέλματος. Τα εξειδικευμένα μαθήματα, ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός, οι πρότυπες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα κέντρα SPA ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την καθημερινή πρακτική εξάσκηση, θα σου δώσουν τα εφόδια που χρειάζεσαι τόσο στο ξεκίνημα, ώστε και στην πορεία της καριέρας σου.

Το κρατικό πτυχίο και οι πρόσθετοι τίτλοι σπουδών διεθνούς αναγνώρισης, με ισχυρό σημείο αναφοράς το παγκόσμιο δίπλωμα CIDESCO International, υπερβαίνουν τα τυπικά προσόντα, ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις του επαγγέλματος, κερδίζοντας με διαφορά τη μάχη του ανταγωνισμού.

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές ως Τεχνικός Αισθητικής & SPA είναι μοναδικές και οι γνώσεις που θα λάβεις θα σε καταστήσουν περιζήτητο, είτε ως στέλεχος σε μεγάλα studios, κέντρα ομορφιάς και SPA, είτε ως ελεύθερο επαγγελματία. Αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η επαγγελματική σου εξειδίκευση διευρύνεται με τη συμμετοχή σε Fashion Events και επιδείξεις μόδας γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, σε Hair & Beauty Contests, αλλά και Matrix Projects.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Εξειδίκευση σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα studios SPA με κορυφαίο εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα.
01
Δυνατότητα απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων (Παγκόσμιο Δίπλωμα Αισθητικής Cidescο, Διεθνές Δίπλωμα Εξειδίκευσης από το βρετανικό φορέα πιστοποίησης ITEC στην Ιατρική Αισθητική, Γερμανική Πιστοποίηση VHO – Osthold – Spange Perfect).
02
Συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ποδολόγων- Ποδιάτρων.
03
Δυνατότητα Εξειδίκευσης σε σύγχρονες μεθόδους Αντιγήρανσης και Κοσμητικής Ιατρικής.
04
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στην Ποδιατρική στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στα ελληνικά.
05
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita