Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Αισθητική _News_ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ_ΚΑΙ_SPA _News_Θαλασσοθεραπεία-Spa _News_Ονυχοπλαστική-Ποδολογία _News_Φυσικοθεραπεία ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

AEGEO SPAS & ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Nέα career paths για σπουδαστές Αισθητικής & Β. Φυσικοθεραπείας

  • Άρθρα
  • AEGEO SPAS & ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Nέα career paths για σπουδαστές Αισθητικής & Β. Φυσικοθεραπείας

AEGEO SPAS & ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιβραβεύουν τους ανερχόμενους επαγγελματίες του κλάδου της Ευεξίας & της Ομορφιάς

Σε μια μεγάλη, full-house γιορτή η AEGEO SPA, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης spa σε Ελλάδα και Κύπρο, και το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης επιβράβευσαν την αφοσίωση και την αριστεία της νέας γενιάς Β. Φυσικοθεραπευτών και Αισθητικών, οι οποίοι με σύμμαχο τις υψηλού επιπέδου γνώσεις τους και την τεχνογνωσία που αποκτούν, θα αποτελέσουν ικανά στελέχη του κλάδου της ευεξίας και της ομορφιάς.

Εκπρόσωποι της διοίκησης και του HR team των AEGEO SPAS παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, ενημερώνοντας τους σπουδαστές για τα career paths που μπορούν να ακολουθήσουν μετά την αποφοίτησή τους, αλλά και την πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών σε συνεργάτες του δικτύου.

Να σημειωθεί πως οι δύο οργανισμοί συνυπογράφουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα εξειδίκευσης Spa Generation Pro, που δίνει την ευκαιρία στους ανερχόμενους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν ανταγωνιστικά skills και το απαιτούμενο expertise, που θα τους καταξιώσουν στην αγορά!

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση τριών σπουδαστριών βάσει των επιδόσεών τους από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Αθήνα, οι οποίες έλαβαν υποτροφίες για τη συνέχιση των σπουδών τους στο Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης!

GALLERY