Κατηγορίες
ΝΕΑ

Debate με την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε.& τον έλληνα Υπουργό Υγείας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • Debate με την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε.& τον έλληνα Υπουργό Υγείας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

DEBATE ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.& ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, στις 7 Απριλίου, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στη χώρα έχει την τιμή να φιλοξενεί την Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κα Στέλλα Κυριακίδου και τον Υπουργό Υγείας, κο Βασίλη Κικίλια, σε μία live συζήτηση.

Ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της νόσου Covid-19, η Επίτροπος θα μιλήσει για το ευρωπαϊκό πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας, συζητώντας, μεταξύ άλλων, για τις κοινές πολιτικές πρόληψης και αντιμετώπισης στις χώρες της Ε.Ε.

Από την άλλη πλευρά, ο Υπουργός Υγείας θα απαντήσει σε ερωτήσεις σπουδαστών μας που κινούνται γύρω από τον άξονα της κυβερνητικής αντίδρασης στην επέλαση της πανδημίας και στις σχετικές αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει η ηγεσία της χώρας, αλλά και για όλα τα νέα μέτρα που σχεδιάζει να εφαρμόσει.

Οι σπουδαστές του Τομέα Δημοσιογραφίας θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του πρωτοποριακού θεσμού των Debates, να θέσουν ζωντανά τις ερωτήσεις τους στην κα Κυριακίδου και τον κο Κικίλια, υπό το γενικό συντονισμό του επικεφαλής της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Νίκου Χατζηνικολάου.

Για να παρακολουθήσεις το debate, κάνε κλικ εδώ.

OLD – Webinars Form