Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

IEK AKMH & ZAKCRET Sports νέα εκπαιδευτική συνεργασία

  • Άρθρα
  • IEK AKMH & ZAKCRET Sports νέα εκπαιδευτική συνεργασία

IEK AKMH & ZAKCRET Sports θέτουν στον πυρήνα της νέας εκπαιδευτικής τους συνεργασίας τους σπουδαστές Διοίκησης-Οικονομίας και Art & Design

Με μια εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση ενός τριετούς στρατηγικού πλάνου στη νέα γενιά marketers, διοικητικών στελεχών, graphic designers και φωτογράφων στο campus της Αθήνας, ξεκίνησε το νέο educational partnership του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με το κορυφαίο ελληνικό αθλητικό brand, ZAKCRET. 

Η ZAKCRET, με έναρξη λειτουργίας του πρώτου της φυσικού καταστήματος το 1975, αποτελεί ένα από τα πιο ταχέως αναπτυσσόμενα brands αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, με τις εμπορικές στρατηγικές της και τα marketing plans να αποτελούν case studies επιτυχίας. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία, οι δύο εταιρείες ανοίγουν ένα νέο ορίζοντα ενεργειών και ευκαιριών για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με πολλαπλά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά οφέλη. 

Οι σπουδαστές των Σχολών Διοίκησης-Οικονομίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εισήγηση του εμπορικού διευθυντή της εταιρείας, κ. Νίκου Πολυμενάκου, η οποία αναπτύχθηκε γύρω από πυλώνες όπως η δόμηση των communication plans και το υψηλών standards costumer service του brand. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πολυμενάκος αναφέρθηκε στο experience που προσφέρουν τα sporting goods καταστήματα, στη σημασία του membership και την κατανόηση των αναγκών των μελών, τη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών. Φυσικά, έγινε εκτενής αναφορά στην digital παρουσία του brand στα Social Media και τις επενδύσεις του στο e-commerce, αλλά και το ισχυρό αποτύπωμα της ZAKCRET team στην επιδίωξη των στόχων της εταιρείας. 

Ο όγκος των ερωτήσεων που απηύθυναν οι σπουδαστές είναι αντιπροσωπευτικός του ενδιαφέροντος που έδειξαν για την πορεία και τη λειτουργία της εταιρείας, με τον κ. Μάριο Σιδέρη, Μarketing director, και την κ. Μαργαρίτα Κελεπούρη, Social Media specialist, να απαντούν σε κάθε απορία σε έναν ανοιχτό διάλογο με τη νέα γενιά στελεχών. 

About ZAKCRET 

Με στόχο το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό και αποστολή να προάγει τον αθλητισμό, η ZAKCRET άνοιξε το δρόμο για το athleisure style και την παροχή εξειδικευμένου εξοπλισμού για κάθε τύπο sports ήδη από το 1975, με την ίδρυση του πρώτου της καταστήματος. Το 1998 ακολούθησε rebranding, με την έως τότε ZAKCRET να επαναλανσάρεται ως ZAKCRET. Τα 00’s ήταν μια δεκαετία ισχυρών επενδύσεων για το renovated –πλέον- brand, αφού ενίσχυσε το δίκτυό του με την ίδρυση νέων καταστημάτων, ενώ έγινε και το πρώτο ελληνικό sports label που εισήγατε στην γκάμα του προϊόντα με την αποκλειστική επωνυμία του.  

Το 2008 η ZAKCRET έκανε είσοδο στις διαδικτυακές πωλήσεις, εγκαινιάζοντας την online πλατφόρμα αγορών της, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν οι ιδρύσεις νέων καταστημάτων, εντός και εκτός Αττικής, διαδέχονταν η μία την άλλη, με την spin-off εταιρεία SNEAKER CAGE να κάνει την εμφάνισή της στον όμιλο. Πλέον, το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ξεπερνά τον αριθμό 450, όχι απλά καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους σκοπέλους της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η Covid-19, αλλά αντλώντας και αξιοποιώντας ευκαιρίες μέσα από αυτή, αυξάνοντας σημαντικά τη βάση των εργαζομένων της. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, έχοντας βραβευτεί για την εκπαιδευτική του καινοτομία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχει ανοίξει το δρόμο για top-class synergies με κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, που εξειδικεύονται και διακρίνονται η καθεμιά στο δικό της τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης «συμπορεύεται» πλέον εκπαιδευτικά με τη ZAKCRET, ένα ισχυρό brand με αξιοσημείωτη πορεία και σπουδαίες διακρίσεις, φέρνοντας έτσι τους σπουδαστές τους σε όλη την Ελλάδα σε άμεση επαφή με τα έμπειρα στελέχη του μέσα από workshops, upskilling σεμινάρια και την πρακτική τους άσκηση, από όπου θα αντλήσουν σημαντικές γνώσεις και ασυναγώνιστη επαγγελματική εμπειρία. 

GALLERY