Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ_ΤΕΧΝΕΣ _News_Λάρισα _News_Φωτογραφία ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

“A Very Merry Art Show” από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα

  • Άρθρα
  • “A Very Merry Art Show” από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα

A Very Merry Art Show

Αν η τέχνη είναι το οικείο περιβάλλον κάθε καλλιτέχνη, τότε η χαρά που η τέχνη γεννά είναι το μονοπάτι προς αυτή.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπως πάντα πρωτοπόρο στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των νέων καλλιτεχνών, προβάλλοντας τη δημιουργική πλευρά της έκφρασης, μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας.

Νέοι φωτογράφοι, νέα ενδιαφέροντα με ιδιαίτερες ματιές κι αναζητήσεις περιλαμβάνονται σε ένα σύντομο ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας.

Οι φωτογραφίες της φετινής έκθεσης, με τίτλο “A Very Merry Art Show”, με ποικιλία στη θεματολογία και στις ματιές των φωτογράφων, ανιχνεύουν τη φωτογραφική υπέρβαση της πραγματικότητας μέσα από το αστικό τοπίο, αντικείμενα της καθημερινότητας, στιγμιότυπα, πορτρέτα και φύση, μέσα από ενδιαφέρουσες φόρμες και φωτισμούς, μέσα από το χρώμα ή την απουσία του.

Ένα καινούργιο, μακρύ και σημαντικό ταξίδι αρχίζει για τους νέους φωτογράφους που θα αποφασίσουν να αναζητήσουν τον κόσμο και την πραγματικότητα μέσα από το φωτογραφικό φακό και σ’ αυτό το ταξίδι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βοηθάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τη δημιουργική γνώση να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους αναζητήσεις.

Ευχόμαστε οι  φωτογραφίες αυτές να αποτελέσουν ερεθίσματα για ψυχαγωγία και πνευματική ευχαρίστηση και να αποτελέσουν δημιουργική έμπνευση.

GALLERY