Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Σχέδιο_Μόδας ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Ένα refresh-ing event από το AKMH Fashion School & την Tommy Jeans!

  • Άρθρα
  • Ένα refresh-ing event από το AKMH Fashion School & την Tommy Jeans!

Το πιο refresh-ing event από το ΑΚΜΗ Fashion School & την TOMMY HILFIGER με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιωσιμότητας

Ένα πολύ δημιουργικό και ιδιαίτερο workshop event διοργάνωσαν το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και η TOMMY HILFIGER με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιωσιμότητας. Το “Tommy Refresh Session”, διοργανώθηκε στο campus της Αθήνας, με αμέτρητους influencers και fashion experts να καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Το sustainability αποτελεί μια από τις βασικότερες επιδιώξεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο δε χάνει ευκαιρία να συμμετέχει σε green events, φέρνοντας τους σπουδαστές του σε επαφή με τη νέα τάξη πραγμάτων στην πράσινη ανάπτυξη. Αντιστοίχως, η TOMMY HILFIGER έχει δεσμευτεί να είναι πλήρως βιώσιμη έως το 2030. Ειδικότερα για τη συλλογή TOMMY JEANS, το brand έχει καινοτομήσει στην αγορά με το 100% ανακυκλωμένο denim της, ενώ πρόσφατα προχώρησε σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση, εισάγοντας στην αγορά το denim από κάνναβη. Σαν αποτέλεσμα, η TOMMY HILFIGER, στα πλαίσια της υπόσχεσης να δημιουργεί μόδα που «Δεν Σπαταλά Τίποτα», προσκάλεσε influencers, στυλίστες και key fashion editors να δώσουν νέα ζωή σε κομμάτια denim προηγούμενων συλλογών.

Με σύνθημα το μήνυμα “Play To Progress” της φετινής συλλογής TOMMY JEANS, που ανάγει τον πειραματισμό ως το μόνο τρόπο εξέλιξης, οι καλεσμένοι «ξεκλείδωσαν» τη φαντασία τους και μετέτρεψαν τα denim κομμάτια σε χρήσιμα αξεσουάρ, όπως πορτοφολάκια, scrunchies και παντόφλες ταξιδίου, βάζοντας τη δική τους αισθητική σφραγίδα, πάντα με την καθοδήγηση των καθηγητών και των πιο λαμπρών σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Στο event παρευρέθηκαν αγαπημένα ονόματα των τεχνών που τιμούν τη βιωσιμότητα στο καθημερινό τους lifestyle, όπως η πολύ αγαπητή ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, αλλά και δημοφιλείς Social Media ambassadors, όπως ο Ηρακλής Tsuzinov, η Χαρά Παππά, η Ελευθερία Καρνάβα, ο Κωνσταντίνος Τσάγκαρης, η Αγάπη Brooks, ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλα, ενώ το «παρόν» έδωσαν φυσικά και σημαντικοί εκπρόσωποι του Τύπου από τα πιο γνωστά lifestyle media.

GALLERY