Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Sports_Management _News_Αθλητική_Δημοσιογραφία _News_Δημοσιογραφία _News_ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ_ΚΑΙ_ΜΜΕ _News_ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ_ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ _News_Προπονητική _News_Ραδιοφωνικός_Παραγωγός ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Σε ένα debate με καλέσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης και αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα και τον πρόεδρο του ΠΟΕΣΥ και πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου, είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα καίρια ερωτήματά τους οι σπουδαστές Αθλητικής και Γενικής Δημοσιογραφίας.

Στο γεμάτο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο κέντρο της Αθήνας, οι δύο καλεσμένοι απάντησαν σε ζητήματα που αφορούσαν το EURO 2004, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ, αλλά και τον τρόπο που χτίζεται μια επιτυχημένη καριέρα.

Με διάθεση να μοιραστούν ψήγματα της τεράστιας εμπειρίας τους, ο Τάκης Φύσσας και ο Σωτήρης Τριανταφύλλου, χάρισαν μια σπουδαία δημοσιογραφική εμπειρία στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο διευθυντής του Αθλητικού Προγράμματος της ΕΡΤ και επικεφαλής του Τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, καθώς και ο δημοσιογράφος και καθηγητής της Σχολής, Βασίλης Μπακόπουλος.

GALLERY