Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

50 τελειόφοιτοι της AKMI Beauty & Fashion Academy εντυπωσιάζουν στο NGFL

  • Άρθρα
  • 50 τελειόφοιτοι της AKMI Beauty & Fashion Academy εντυπωσιάζουν στο NGFL

50 τελειόφοιτοι της AKMI Beauty & Fashion Academy έκαναν “stand out” στο New Generations Fashion Lines στο Ζάππειο Μέγαρο

Mε 25 fashion designers και 25 ταλαντούχους makeup artists, συμμετείχε η Fashion & Beauty Academy του Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης στην Αθήνα, στο 2nd Graduate Fashion που συνδιοργανώνει το New Generations Fashion Lines – NGFL και η Andydote Fashion Fair.

Οι δημιουργίες, το styling και τα προσεγμένα looks που επιμελήθηκαν οι τελειόφοιτοι εντυπωσίασαν καλεσμένους beauty gurus και επαγγελματίες του Fashion Industry, που «πλημμύρισαν» τον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου. Οι συμμετέχοντες, εν αναμονή του fashion show αποφοίτησης που αποτελεί θεσμό στις σπουδές μόδας, με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ να διοργανώνει μια επίδειξη που γίνεται talk-of-the-town, πήραν μία γεύση από τη διεξαγωγή ενός real life show, ανταποκρινόμενοι σε ρεαλιστικούς χρόνους και βιώνοντας τον παλμό αγωνίας λίγο πριν το πρώτο μοντέλο βγει στο catwalk. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σταθερά εξασφαλίζει πρόσβαση στους σπουδαστές του σε κορυφαίες διοργανώσεις, θέτοντας στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής αποστολής του τη βιωματική, hands-on εξειδίκευση σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Μεταξύ άλλων, βασικός πυλώνας του σπουδαστικού προγράμματος της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η διατμηματικότητα, με πληθώρα ειδικοτήτων (designers, make up artists, κομμωτές, φωτογράφοι) να συνεργάζονται στο ετήσιο fashion show αποφοίτησης, με τη next designers’ generation να αποκτά έτσι την πρώτη της ολοκληρωμένη επαγγελματική εμπειρία στη Βιομηχανία της Μόδας. 

 

GALLERY