Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Αθήνα ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο Head Pastry Chef της «Σπονδής»

  • Άρθρα
  • Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο Head Pastry Chef της «Σπονδής»

Ο Head Pastry Chef της «Σπονδής», καθηγητής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Χαλκίδα

O Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Head Pastry Chef του -βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin- εστιατορίου «Σπονδή», προστέθηκε στο διδακτικό board του
Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα.

Oι σπουδαστές της Μεγαλύτερης Σχολής Γαστρονομίας και στη Χαλκίδα, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζονται, για να ενταχθούν στο χώρο της εστίασης, δίπλα σε έναν top class ζαχαροπλάστη, με πολυετή εμπειρία, που ξεχωρίζει για τη μέχρι τώρα πορεία του στον κλάδο. Με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Πυλαρινού στο διδακτικό του επιτελείο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την προσοχή που δίνει στην επιλογή συνεργατών, στοχεύοντας πάντα στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους σπουδαστές του.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό του, φροντίζοντας να το στελεχώνει με άρτια καταρτισμένους, ενεργούς επαγγελματίες, που δε μεταφέρουν απλά πρακτικές γνώσεις στους σπουδαστές, αλλά τους φέρνουν σε επαφή με το πραγματικό κλίμα της αγοράς. Με τον τρόπο αυτό, τα αυριανά στελέχη της Γαστρονομίας προετοιμάζονται κατάλληλα, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά σε ό,τι πρόκειται να συναντήσουν στην καριέρα τους.