Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Προετοιμασία αποφοίτων ΙΕΚ για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με online practice tests από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • Προετοιμασία αποφοίτων ΙΕΚ για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με online practice tests από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Προετοιμασία αποφοίτων ΙΕΚ για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ με online practice tests από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ 

5.500 ερωτήσεις για 18 διαφορετικές ειδικότητες μέσω της καινοτόμας online πλατφόρμας SkillsHub 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του εκπαιδευτικού οργανισμού και ανταποκρινόμενο σταθερά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες στην εκπαίδευση και την απασχόληση, εγκαινιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία νέα, καινοτόμα υπηρεσία, η οποία απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους ιδιωτικών και δημόσιων ΙΕΚ.

Οι απόφοιτοι ΙΕΚ έχουν πλέον την ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ μέσω online practice tests αυτοαξιολόγησης, τα οποία προσομοιάζουν την πραγματική εξέταση επαγγελματικής επάρκειας, και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν – εύκολα και στον χρόνο που εξυπηρετεί το πρόγραμμά τους – την επιτυχία τους, η οποία θα οδηγήσει στην απόκτηση του πολυπόθητου κρατικού διπλώματος.

Η προετοιμασία πραγματοποιείται μέσω συνδρομής στο SkillsHub, τη νέα, καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μέσω της οποίας οι απόφοιτοι έχουν πρόσβαση σε 5.500 ερωτήσεις για 18 ειδικότητες (στο αρχικό στάδιο) με τις σωστές τους απαντήσεις, καθώς και σε πλούσιο υλικό μελέτης για την καλύτερη προετοιμασία τους. Μπορούν να πραγματοποιήσουν τη δοκιμαστική εξέταση όσες φορές επιθυμούν με διαφορετικές κάθε φορά ερωτήσεις, βλέπουν άμεσα τη βαθμολογία και τα λάθη τους και βελτιώνουν τον χρόνο τους, εστιάζοντας τη μελέτη στα αδύναμα σημεία τους. Επιπλέον, βελτιώνονται στη διαχείριση χρόνου, αναπτύσσουν ψυχική αντοχή και μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν καλύτερα το άγχος των εξετάσεων.

Περισσότερα στο: https://skillshub.gr/intro-page-eoppep

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SKILLSHUB

Το SkillsHub αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα online πλατφόρμα σεμιναρίων σύγχρονης εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα, σε μία πληθώρα εκπαιδευτικών αντικειμένων και soft skills για τα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει στον εκπαιδευόμενο ευκαιρίες για απρόσκοπτη διαδραστική εμπειρία μάθησης με τεχνολογίες αιχμής, να του επιτρέψει να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να γίνει ανταγωνιστικός, μέσα από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Το SkillsHub σήμερα προσφέρει online και δια ζώσης σεμινάρια μικρής ή μεγάλης διάρκειας για όλα τα επίπεδα εκπαιδευόμενων, σε κάθε συσκευή, 24/7 και τα οποία αφορούν προτάσεις τόσο για ατομική απόκτηση δεξιοτήτων από νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, όσο και για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού μίας επιχείρησης.

GALLERY