ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ &
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΠΟΥΔΕΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ &
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Η  πληροφορική με τις εξειδικεύσεις της βρίσκεται στο προπύργιο των τεχνολογικών εξελίξεων παγκοσμίως. Η εξειδίκευσή σου σε μία από τις 4 σύγχρονες ειδικότητες του τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών αποτελεί μια σύγχρονη και προσοδοφόρα επαγγελματική προοπτική. Με την τεχνολογία συνεχώς να αναπτύσσεται, την πληροφορική να γίνεται όλο και πιο απαραίτητη και το διαδίκτυο να έχει αντικαταστήσει τις παραδοσιακές μορφές επικοινωνίας και ενημέρωσης, ως επαγγελματίας του κλάδου, είσαι περιζήτητος σε όλες τις εταιρίες και τους οργανισμούς, ανεξαρτήτως του αντικειμένου των εργασιών τους.

Η σχολή  Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η πρώτη σχολή που εισήγαγε καινοτόμες ειδικότητες στην εκπαίδευση.  Οι σπουδές υποστηρίζονται από τον υπερσύγχρονο εργαστηριακό εξοπλισμό, τη συνεχή πρακτική άσκηση, τα εξειδικευμένα σεμινάρια και τη δυνατότητα πιστοποίησης από εταιρίες – ηγέτες στον τομέα (Cisco, Oracle). Με γνώμονα την εμπειρία 50 περίπου χρόνων στην εκπαίδευση και έχοντας ανακηρυχθεί ως το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει καθιερώσει πρότυπα εκπαίδευσης που εξομοιώνουν πραγματικές συνθήκες εργασίας και εγγυάται κρατικό πτυχίο σπουδών, εξειδικευμένη γνώση, πλούσια εμπειρία και σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρώτο εισήγαγε τις ειδικότητες VIDEO GAMES & WEB DESIGNER/DEVELOPER με πρόγραμμα το οποίο δημιούργησε και κατέθεσε στο Υπ. Παιδείας.
01
Στρατηγικές συνεργασίες με CISCO και ORALCE.
02
Δυνατότητα απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων & εκπαίδευση στην ανάπτυξη εφαρμογών για λειτουργικά συστήματα iOS και ANDROID.
03
Ετήσιο εσωτερικό φεστιβάλ AKMH Gaming Festival με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών Πληροφορικής.
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στα ελληνικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. .
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

VIRTUAL TOURS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita