Κατηγορίες
CSR - Αθλητισμός home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης στο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

  • Άρθρα
  • Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης στο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποκλειστικός χορηγός εκπαίδευσης στο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ελλάδας συμμετέχει ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός εταίρος στο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και στο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθούν στις 21 Νοεμβρίου.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο αθλητικό event της Βορείου Ελλάδας, με τους σπουδαστές διαφορετικών ειδικοτήτων να εμπλέκονται δημιουργικά σε πλήθος προγραμματισμένων δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας δηλώνει σταθερά παρών σε εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενώ έχουν και ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο, καθιστώντας τους σπουδαστές του κοινωνούς ανάλογων ενεργειών και εξασφαλίζοντας την αποκλειστική συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες διοργανώσεις πανελλαδικά.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 16 Απριλίου 2006 και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στις 21 Οκτωβρίου 2012. Και οι δύο θεσμοί, αποτελούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα μεγάλης ιστορικής σημασίας, ενώ πρεσβεύουν το ελληνικό αθλητικό ιδεώδες σε όλο τον πλανήτη.