Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Μηχανικός_Αυτοκινήτων/Μηχανοτρονική _News_Ρόδος _News_ΤΕΧΝΙΚΑ_ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ρόδος ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Σπουδαστές Μηχανοτρονικής στο Festival Of Speed της Ρόδου

Festival of Speed Ρόδος

  • Άρθρα
  • Σπουδαστές Μηχανοτρονικής στο Festival Of Speed της Ρόδου

Oι Σπουδαστές Μηχανοτρονικής «στο τιμόνι» των Super Cars στο Festival Of Speed της Ρόδου

O Τομέας Τεχνικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετείχε με την ιδιότητα του χορηγού εκπαίδευσης στο ξεχωριστό, με διεθνή εμβέλεια, Festival of Speed που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Ρόδο.

Το φεστιβάλ συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, που έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ορισμένα από τα πιο ξεχωριστά Super Cars στον πλανήτη. Περισσότερα από πενήντα εμβληματικά brands, όπως Ferrari, Porsche και Lamborghini, προσφέρουν στους επισκέπτες δυνατά συναισθήματα, έντονους ήχους και σπάνιες εικόνες, με φόντο το μεσαιωνικό Κάστρο των Ιπποτών.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετείχαν κατά αποκλειστικότητα στη διαδικασία τεχνικού ελέγχου και απόλαυσαν, από τη θέση του συνοδηγού, ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ως 1 από τα 7 καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, φροντίζει να φέρνει πρώτο σε επαφή τους σπουδαστές του και με όλες τις νέες τάσεις της μηχανοκίνητης αγοράς.