Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Χρυσό Βραβείο για την ΑΚΜΗ για τη Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

  • Άρθρα
  • Χρυσό Βραβείο για την ΑΚΜΗ για τη Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Χρυσό Βραβείο για την ΑΚΜΗ για τη Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας στον κορυφαίο θεσμό Education Leaders Awards

Η ΑΚΜΗ κατέκτησε το Xρυσό Bραβείο για τη Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας στην Ιδιωτική Επαγγελματική Εκπαίδευση στα Educational Business Awards 2024, η μοναδική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης που διακρίθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Τα Educational Leaders Awards διοργανώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. 

Το πολυετές έργο του μεγαλύτερου Οργανισμού Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα αναγνωρίστηκε επάξια, καθώς έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας μέσα από ένα ευρύ δίκτυο 5.500 συνεργαζόμενων εταιρειών. Δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση σύνδεση και την άρρηκτη σχέση των σπουδών με την αγορά εργασίας, έχει χτίσει συνέργειες με εταιρείες ηγέτιδες στον κλάδο τους, λειτουργεί το πρώτο Interactive Γραφείο Σταδιοδρομίας, ενώ υλοποιεί διατμηματικά projects μεγάλης κλίμακας (matrix projects) με τη συμμετοχή κορυφαίων brands, με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας των σπουδαστών του. 

Με αυτό τον τρόπο, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη στρατηγική του Οργανισμού για άμεση απορρόφηση των σπουδαστών με τους καλύτερους όρους και προοπτικές, τους δίνει κίνητρο να γνωρίσουν τις ανάγκες και τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς, προσφέροντάς τους μια συναρπαστική  εμπειρία και βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. 

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita

GALLERY