Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Θεσσαλονίκη ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Ανανέωση μνημονίου συνεργασίας με το Δήμο Θεσσ/νίκης

  • Άρθρα
  • Ανανέωση μνημονίου συνεργασίας με το Δήμο Θεσσ/νίκης

Εκπαιδευτικός Όμιλος «Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ» και Δήμος Θεσσαλονίκης ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Τη συνέχιση της πολύπλευρης συνεργασίας τους επικύρωσαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ» και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με την ανανέωση του «Συμφωνητικού Συνεργασίας και Συναντίληψης» που συνυπέγραψαν ο Γενικός Διευθυντής της ΑΚΜΗΣ, κ. Δημήτρης Τσίρκας και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, κα. Κυριακή Γιαννακίδου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  

Βάση της συμφωνίας αποτελεί η υποστήριξη και υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης σε διάφορους τομείς, όπως η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική δράση και ο εθελοντισμός, με απώτερο κοινό στόχο την προσφορά στους πολίτες και την τοπική κοινωνία.  

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, κα. Κυριακή Γιαννακίδου: «Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, ενισχύει και ενδυναμώνει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία, για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη των αρχών και των αξιών του εθελοντισμού ανάμεσα στη νεολαία μας. Οι νέοι, αποτελούν αναμφισβήτητα το μέλλον του τόπου μας και οφείλουμε να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχουν πιο ενεργό ρόλο στην κοινωνία και για να γίνει καθημερινό τους βίωμα ο εθελοντισμός. Εύχομαι τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας στη συνεργασία των δυο φορέων στη διοργάνωση, υποστήριξη και υλοποίηση εκδηλώσεων για το Δήμο μας.» 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΚΜΗΣ, κ. Δημήτρης Τσίρκας, ανέφερε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την πολυεπίπεδη συνεργασία μας με το Δήμο Θεσσαλονίκης, μέσω της ανανέωσης του «Μνημονίου Συνεργασίας και Συναντίληψης», που για πρώτη φορά υπογράψαμε ως Εκπαιδευτικός Όμιλος στη Θεσσαλονίκη. Η ανάπτυξη σταθερών δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον Οργανισμό μας. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του Δημάρχου και της ομάδας του για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μέσα στην επόμενη διετία ακόμη περισσότερες ενέργειες που θα αφήσουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία.»  

GALLERY