- Άρθρα
- HORECA 2024: Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο κορυφαίο Trade Show
HORECA 2024: Η Σχολή Γαστρονομίας & Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κορυφαίο Trade Show
Για ακόμα μία χρονιά η Νο1 Σχολή Επισιτισμού & Ξενοδοχειακών στην Ελλάδα, πλαισιώνει κορυφαίους chefs, αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες στο Gastronomy Lab, το γαστρονομικό stage της HORECA, της μεγαλύτερης έκθεσης Εστίασης στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 9-12 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO!
Σπουδαστές των Σχολών Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα συμμετέχουν στα live cooking shows και τα workshops, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες της Γαστρονομίας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Στο Gastronomy Lab θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές του κλάδου και ανατρεπτικές συνταγές που γεφυρώνουν την παράδοση με τη διαρκή εξελικτική πορεία της Διεθνούς Γαστρονομίας, ενσωματώνοντας νέα συστατικά και τεχνολογικά μέσα, εφαρμόζοντας και τις επιταγές του «πράσινου ρεύματος»Zero Food Waste. Μερικά από τα ονόματα που περιλαμβάνει το ρόστερ των chefs είναι εκείνα των Δημήτρη Κονταράτου, Jerome Cointre (Δ/ντης Εκπαίδευσης Ecole Ritz Escoffier/ Ritz Paris Hotel), Julian Mercier (Δ/ντης Εκπαίδευσης Ecole Ducasse), Μαρίνου Κοσμά κ.ά.
Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» διατηρεί σταθερά εξέχουσα θέση σε κορυφαίες διοργανώσεις διεθνών προδιαγραφών, αποτέλεσμα του σπουδαίου δικτύου συνεργατών που διαθέτει και το οποίο διαρκώς μεγαλώνει. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχουν το μοναδικό προνόμιο πρόσβασης σε δράσεις που τους προσφέρουν skills-to-job εκπαίδευση, ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και άμεση επαφή με αναγνωρισμένους επαγγελματίες, που τους μεταφέρουν την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία τους.
GALLERY