Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Επετειακή εκδήλωση παρουσία Ολυμπιονικών, προσωπικοτήτων από τον χώρο του Αθλητισμού και της Πολιτείας, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών ιστορίας του Σ.Ε.Ο.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί η βράβευσή του από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης, τιμώντας τους Πύρρο Δήμα και Βούλα Πατουλίδου, τους Έλληνες Ολυμπιονίκες του Τόκιο καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού.  

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ αποτελεί αποκλειστικό educational partner του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών από το 2020 υλοποιώντας από κοινού ένα πολύπλευρο πλάνο καινοτόμων δράσεων που περιλαμβάνει την ενεργή συμμετοχή σπουδαστών σε ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τη διεξαγωγή επιστημονικών διαλέξεων και workshops στους τομείς της Προπονητικής, της Διαιτολογίας, της Ψυχολογίας κ.ά. Παράλληλα, μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα σε Έλληνες Ολυμπιονίκες να σπουδάσουν στο υψηλότερο επίπεδο στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με Υποτροφία προωθώντας το μήνυμα του dual career.  

Σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, ανέφερε: «Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Σ.Ε.Ο. για την τιμητική αυτή βράβευση· θερμά συγχαρητήρια στα μέλη της Εθνικής Ομάδας, αθλητές και προπονητικά teams, για τις επιτυχίες τους. H συνεργασία μας με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες κατέχει περίοπτη θέση στα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Είμαστε «εδώ» για να σχεδιάσουμε από κοινού δράσεις με θετικό πρόσημο στην κοινωνία, ενεργοποιώντας τη μεγάλη μας εκπαιδευτική οικογένεια, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς».  

Τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε ο Τομέας Αrt and Design και η Σχολή Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με επιλεγμένες ομάδες σπουδαστών.  

Στα 30 χρόνια της λειτουργίας του, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει να επιδείξει πλούσια αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δράση. Με σειρά εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα μέλη του Σ.Ε.Ο. εργάζονται για την προώθηση του Αθλητικού και του Ολυμπιακού Κινήματος, τη ενασχόληση των νέων με τον Αθλητισμό, τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και την διεθνοποίηση του κινήματος των Ολυμπιονικών. Στις πρωτοβουλίες του φορέα εντάσσεται και η ανάπτυξη πολύπλευρων αθλητικών και κοινωνικών δράσεων, πανελλαδικά, με σειρά θεσμοθετημένων εκδηλώσεων και παρεμβάσεων στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον εθελοντισμό.  

GALLERY