Κατηγορίες
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ Σεμινάρια ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΔΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ Χωρίς κατηγορία

Cold Kitchen Excellence for Luxury Hotels | École Ducasse

SEMINARCold Kitchen Excellence
for Luxury Hotels

SEMINARCold Kitchen Excellence for Luxury Hotels

  • Άρθρα
  • Cold Kitchen Excellence for Luxury Hotels | École Ducasse

Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ και η Gastronomy Essentials παρουσιάζουν ένα εξειδικευμένο διήμερο πρόγραμμα αφιερωμένο στην υψηλή τέχνη της Κρύας Κουζίνας, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης École Ducasse. Με εισηγητή Chef από τη διδακτική ομάδα της σχολής, το πρόγραμμα εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές, τις απαιτήσεις και τα standards που συναντώνται σήμερα σε 5* ξενοδοχεία, resorts και fine dining επιχειρήσεις.

Η Κρύα Κουζίνα αποτελεί έναν από τους πυλώνες της πολυτελούς φιλοξενίας. Από τα high-end buffets μέχρι τα banquet services μεγάλης κλίμακας, η ποιότητα, η λεπτομέρεια, η υγιεινή και η αισθητική αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για κάθε σύγχρονη ξενοδοχειακή κουζίνα. Σε αυτό το διήμερο, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις διεθνείς πρακτικές που εφαρμόζονται στα κορυφαία luxury properties παγκοσμίως και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για ένα άρτιο, δημιουργικό και λειτουργικό cold section.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026, 10:00–16:00
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026, 10:00–16:00
Εισηγητής
Chef Julian Mercier, École Ducasse
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Συμμετοχές Σπουδαστών ΣΑΕΚ ΑΚΜΗ: Τομεάρχες Γαστρονομίας
Συμμετοχές Επαγγελματιών: κ. Χάρης Χαραλαμπίδης (6972444820)
Διάρκεια
2 Ημέρες
Διεξαγωγή
Πολυχώρος Olon Events - Κασσάνδρας & Καστοριάς – Βοτανικός, Αθήνα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

• Συνταγές & σύγχρονες τεχνικές κρύας κουζίνας υψηλής φιλοξενίας
• Τεχνικές προηγμένων προετοιμασιών για high-end buffets και απαιτητικά banquets
• Σχεδιασμός εκλεπτυσμένων κρύων πιάτων & platters
• Κοπές & συνθέσεις σε ψάρι, κρέας & λαχανικά
• Dish Presentation σύμφωνα με διεθνή standards 5* Hotels
• Best practices Οργάνωσης, Αποθήκευσης & Υγιεινής Βασισμένες στο μοντέλο της École Ducasse
• Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δημιουργικότητας & Ακρίβειας στον σχεδιασμό high-end κρύων μενού

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

  • Chefs, Sous Chefs, Cold Kitchen Chefs, Private & Yacht Chefs
  • Α’ Μάγειρες & Eπαγγελματίες που εργάζονται σε κρύες κουζίνες ξενοδοχείων ή εστιατορίων
  • Προϊσταμένους & F&B Managers που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη λειτουργία και την απόδοση του cold section

/cold-kitchen-excellence-for-luxury-hotels/