Κατηγορίες
CSR - Αθλητισμός home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Κρήτη ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Η ΑΚΜΗ Running Team στο μεγάλο δρομικό event του Ηρακλείου

  • Άρθρα
  • Η ΑΚΜΗ Running Team στο μεγάλο δρομικό event του Ηρακλείου

Η ΑΚΜΗ Running Team στο μεγάλο δρομικό event του Ηρακλείου

Το Ηράκλειο Κρήτης υποδέχθηκε το κορυφαίο αθλητικό event Run Greece, με τη δρομική ομάδα ΑΚΜΗ Running Team, να συμμετέχει εκπροσωπώντας το Νο1 ΙΕΚ στη χώρα. Οι AKMH runners έτρεξαν για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί εκπαιδευτικό υποστηρικτή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., διοργανωτή του event, που πραγματοποιήθηκε με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Το Run Greece στην Κρήτη, προσέλκυσε 1.600 συμμετέχοντες, που έτρεξαν στα αγωνίσματα των 10 και 5 χλμ., με σημείο τερματισμού το Παγκρήτιο Στάδιο. Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται σε διαφορετικές περιφέρειες σε όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τους μαζικούς αγώνες δρόμου, να λάβουν μέρος σε ένα event πανελλαδικής κλίμακας.

H ΑΚΜΗ Running Team, αποτελεί τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική δρομική ομάδα της χώρας, με παρουσία πανελλαδικά, και βρίσκεται πάντα πίσω από τη «γραμμή εκκίνησης» διοργανώσεων που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση απέναντι σε δράσεις που συνδυάζουν τόσο την ενίσχυση των κατά τόπους αθλητικών κοινοτήτων, όσο και ανάλογων ενεργειών που έχουν φιλανθρωπικό αντίκτυπο.