Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Αθήνα _News_ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ _News_Ζαχαροπλαστική–Αρτοποιία _News_Μαγειρική–Chef _News_Χαλκίδα ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Masterclass με τον chef Bασίλη Μουρατίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Χαλκίδα

  • Άρθρα
  • Masterclass με τον chef Bασίλη Μουρατίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Χαλκίδα

Masterclass με τον chef Bασίλη Μουρατίδη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Χαλκίδα

Ένα exclusive masterclass από τον chef, Βασίλη Μουρατίδη και κριτή του “Game of Chefs”, έρχεται από τη σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στη Χαλκίδα! To “Culinary Fundamentals” αφορά αποκλειστικά τους σπουδαστές Γαστρονομίας του Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα και παρουσιάζει παρασκευές με τεχνικές που αποτελούν τη βάση της σύγχρονης Μαγειρικής Τέχνης.

Ο Βασίλης Μουρατίδης, chef teacher στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ τα τελευταία 5 χρόνια, έχει βραβευτεί με 7 Χρυσούς Σκούφους και 3 αστέρια FNL chef. Είναι executive chef του Ξενοδοχείου Danai Beach Resorts & Villas και του Εστιατορίου του “Squirell” στη Χαλκιδική, ενώ φέτος τον συναντάμε ως κριτή στο σόου μαγειρικής του ΑΝΤ1, δίπλα στους Άγγελο Λάντο και Άνταμ Κοντοβά. Το bar restaurant “Μοldee” φέρει την υπογραφή του και σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Tο masterclass εγκαινιάζει τις ολοκαίνουργιες state-of-the-art εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Εύβοια και αποτελεί μέρος ενός πλούσιου ετήσιου προγράμματος εξειδικευμένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας.

Save the date and the… place!
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 13:00
IEK AKMH, Χαλκίδα