Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ η Συνέντευξη Τύπου του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

  • Άρθρα
  • Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ η Συνέντευξη Τύπου του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ η Συνέντευξη Τύπου του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη φιλοξένησε τους διοργανωτές, τα ΜΜΕ και τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή το μεγάλο δρομικό γεγονός της Β. Ελλάδος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη. Το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» υποδέχθηκε τους διοργανωτές του κορυφαίου δρομικού event της Βόρειας Ελλάδας και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι παράλληλες εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου και είναι αφιερωμένη στον θεσμό της οικογένειας.  

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών του press conference ήταν η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Πρόεδρος Ο.Ε. & Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού, κ. Νίκος Ζεϊμπέκης και ο Γ. Διευθυντής του Μαραθωνίου, κ. Δρόσος Χριστόπουλος. 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί αποκλειστικό εκπαιδευτικό εταίρο του Μαραθωνίου, με σπουδαστές από διαφορετικές ειδικότητες να λαμβάνουν μέρος στις πολυσχιδείς δράσεις που πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα.   

GALLERY