SEMINARStreet Food
Evolution
SEMINARStreet Food
Evolution
- Άρθρα
- SEMINAR Street Food Evolution | École Ducasse
Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ και η Gastronomy Essentials παρουσιάζουν ένα σύγχρονο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη δημιουργική εξέλιξη του Street Food, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης École Ducasse. Με εισηγητή Chef από την εκπαιδευτική ομάδα της σχολής, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις νέες τάσεις, τις τεχνικές και τις γευστικές προσεγγίσεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο Street Food, τόσο σε διεθνές όσο και σε ελληνικό επίπεδο.
Το Street Food δεν αποτελεί πλέον απλώς μια γρήγορη λύση· είναι μια από τις πιο δυναμικές και δημιουργικές εκφράσεις της σύγχρονης κουζίνας. Από το comfort food μέχρι τα casual gourmet concepts, οι επαγγελματίες καλούνται σήμερα να προσφέρουν πιάτα με ταυτότητα, ένταση γεύσης, σωστή τεχνική και άρτια παρουσίαση. Σε αυτό το διήμερο, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς η φιλοσοφία της Ecole Ducasse αναβαθμίζει το street food σε μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, αποτελώντας ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν να εξελίξουν τα μενού και τις επιχειρήσεις τους.



Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026, 10:00–16:00
Συμμετοχές Επαγγελματιών: κ. Χάρης Χαραλαμπίδης (6972444820)
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
- Μάγειρες, Chefs, Sous Chefs, Casual Dining Chefs
- Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε comfort food, modern casual & fast-food casual επιχειρήσεις
- Ιδιοκτήτες & F&B Managers που επιθυμούν να εξελίξουν τα μενού τους με σύγχρονες street food προσεγγίσεις







