Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Δημοσιογραφία _News_ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ_ΚΑΙ_ΜΜΕ ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Σεμινάριο Αστυνομικού Ρεπορτάζ με τον Πάνο Σόμπολο και το Νίκο Κουντούρη

  • Άρθρα
  • Σεμινάριο Αστυνομικού Ρεπορτάζ με τον Πάνο Σόμπολο και το Νίκο Κουντούρη

Σεμινάριο Αστυνομικού Ρεπορτάζ με τον Πάνο Σόμπολο και το Νίκο Κουντούρη

Ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα το Αστυνομικό Ρεπορτάζ, παρακολούθησαν οι σπουδαστές του Τομέα Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, από τους «μετρ» του είδους, Πάνο Σόμπολο και Νίκο Κουντούρη. 

Στην κουβέντα, που συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Μίνα Ράλλη, ο Πάνος Σόμπολος με πολυετή θητεία σε γνωστά μέσα και μεγάλη εμπειρία στο δικαστικό ρεπορτάζ, έκανε μια αναδρομή στην πορεία του και μοιράστηκε με τη νέα γενιά δημοσιογράφων σημαντικές στιγμές της καριέρας του, οι οποίες και αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στο διάλογο που ακολούθησε με τους σπουδαστές. 

Ο Νίκος Κουντούρης, με πολύχρονη παρουσία στη δημοσιογραφική «αρένα», μίλησε στους σπουδαστές για το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τις διαφορές και τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το Αστυνομικό Ρεπορτάζ σε σχέση με άλλα είδη. 

Το Αστυνομικό Ρεπορτάζ αποτελεί ένα ιδιαίτερο πεδίο δημοσιογραφικής δράσης, που απαιτεί αφοσίωση, αμεροληψία, διαρκή επαγρύπνηση και σχολαστικό έλεγχο των πηγών πληροφόρησης για τη μέγιστη διασφάλιση της εγκυρότητας των νέων που διοχετεύονται στο κοινό.  

Το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης προετοιμάζει τους δημοσιογράφους και τους ρεπόρτερς του αύριο, φροντίζοντας για τη σωστή ενημέρωσή τους γύρω από κάθε κρίσιμη πτυχή του επαγγέλματός τους, φιλοξενώντας στο αμφιθέατρο της σχολής ανθρώπους που διαθέτουν πολύχρονη πείρα και φέρνουν στις εισηγήσεις τους τον πραγματικό παλμό της αγοράς. 

 

GALLERY