Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

SkillsHub: η μεγαλύτερη online πλατφόρμα σεμιναρίων στην Ελλάδα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • SkillsHub: η μεγαλύτερη online πλατφόρμα σεμιναρίων στην Ελλάδα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

SkillsHub: η μεγαλύτερη online πλατφόρμα σεμιναρίων στην Ελλάδα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ 

Η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από 130 σεμινάρια σε 16 διαφορετικές επαγγελματικές κατηγορίες από 117 experts της αγοράς

Το SkillsHub αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα online πλατφόρμα σεμιναρίων σύγχρονης εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα, σε μία πληθώρα εκπαιδευτικών αντικειμένων και soft skills για τα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο. Αποτελεί όχημα μίας ακόμη εκπαιδευτικής καινοτομίας για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, βραβευμένο ως το «πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης 2022». Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει στον χρήστη-εκπαιδευόμενο ευκαιρίες για απρόσκοπτη διαδραστική εμπειρία μάθησης με τεχνολογίες αιχμής, να του επιτρέψει να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να γίνει ανταγωνιστικός, μέσα από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Στο αρχικό στάδιο σχεδιασμού, το SkillsHub προσφέρει online και δια ζώσης σεμινάρια μικρής ή μεγάλης διάρκειας για όλα τα επίπεδα εκπαιδευόμενων, σε κάθε συσκευή, 24/7 και τα οποία αφορούν προτάσεις τόσο για ατομική απόκτηση δεξιοτήτων από νέους και έμπειρους επαγγελματίες, όσο και για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού μίας επιχείρησης, σε τομείς όπως: ART & DESIGN, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, BUSINESS, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΜΟΔΑ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, SECURITY, ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ.

Κάθε πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση αναγνωρισμένων φορέων και αντικατοπτρίζει πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει περισσότερα από 130 σεμινάρια με διαδραστικές εκπαιδεύσεις, ενώ νέα προγράμματα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς. Επιπλέον, το SkillsHub προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον online πληρωμών, συμβουλές για τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ χρήστη, οδηγίες για εύκολη και αποτελεσματική αξιοποίηση της πλατφόρμας, καθώς και τη δυνατότητα πρόσβασης σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

Το νέο αυτό εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού και της σταθερής ανάπτυξης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο ανταποκρίνεται όπως πάντα με ενθουσιασμό στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση και την απασχόληση. Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες προκλήσεις στον επαγγελματικό χώρο, όπως τη μεγάλη έλλειψη σε soft skills στην αγορά εργασίας, αλλά και τη δυσκολία εύρεσης εξειδικευμένου προσωπικού σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προχώρησε σε μία μεγάλη επένδυση στο digital learning με την ανάπτυξη του νέου LMS συστήματος, το οποίο προσφέρει εύκολα προσβάσιμα, ελκυστικά και σύγχρονα, σεμινάρια με την πολύτιμη συμβολή διακεκριμένων και αυστηρά επιλεγμένων εκπαιδευτών.

GALLERY