Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ _News_Ζαχαροπλαστική–Αρτοποιία _News_Μαγειρική–Chef ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

  • Άρθρα
  • Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

Στην πρωτεύουσα του Έβρου ταξίδεψε φέτος ο θεσμός των Βραβείων Ποιότητας του «Γαστρονόμου» της εφημερίδας «Καθημερινή», για την 16η τελετή βράβευσης που τίμησε αποκλειστικά ακρίτες Έλληνες παραγωγούς.

Στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στις ιστορικές αποθήκες του Τελωνείου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με εκλεκτούς καλεσμένους από όλη τη χώρα, συμμετείχαν ως εθελοντές σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τις ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης, Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας και Οικονομίας & Διοίκησης, ζώντας εκ των έσω τη διοργάνωση ενός κορυφαίου θεσμού στον χώρο των Media και της Γαστρονομίας.

Την απονομή των «Βραβείων Ποιότητας 2023» τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Η Αλεξανδρούπολη είναι η 9η κατά σειρά πόλη στον εκπαιδευτικό χάρτη του «Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ στην Ευρώπη», με σπουδαστές από την Κομοτηνή, το Διδυμότειχο, την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου να ακολουθούν σπουδές υψηλού επιπέδου σε ένα υπερσύγχρονο campus, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες, όπως Μηχανοτρονική, Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Αισθητική, Κομμωτική, Παιδαγωγικά, Οικονομία-Διοίκηση, Φυσικοθεραπεία, Προπονητική κ.ά.

GALLERY