Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

SYMMETRIA & Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ καινοτομούν εκπαιδευτικά

  • Άρθρα
  • SYMMETRIA & Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ καινοτομούν εκπαιδευτικά

SYMMETRIA & Όμιλος Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ συνεργάζονται με στόχο την ανάδειξη καταρτισμένων επαγγελματιών στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής

Η συνεργασία του Ομίλου Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ με το βραβευμένο, διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής & αισθητικής ιατρικής, SYMMETRIA, έχει στόχο την προαγωγή της γνώσης μέσω έρευνας και καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας.

Μία νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της SYMMETRIA και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ.
Η ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στους τομείς της επιμόρφωσης και της συμβουλευτικής, αποτέλεσε τη βάση για τη συνεργασία της SYMMETRIA και του ομίλου Μητροπολιτικό-ΑΚΜΗ, με στόχο να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τοπικών κοινωνιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, πρόκειται να επιτευχθούν:

  • Η έρευνα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής ιατρικής, της γενετικής, της διατροφής, της ιατρικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
  • Η εκπαίδευση επαγγελματιών στο χώρο της υγείας.
  • Η βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους και των συνεργατών τους.
  • Η απόκτηση εργασιακής και ερευνητικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη διάρκεια της συνάντησης για την υπογραφή της συνεργασίας, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, Καλλιόπη Ροδοπούλου, δήλωσε σχετικά:

«Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, προσφέροντας σπουδές αριστείας σε συνεργασία με διακεκριμένα διεθνή Πανεπιστήμια και πρωτοπορώντας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση τα τελευταία 50 χρόνια, συνεργάζεται πλέον με τη SYMMETRIA, που ξεχωρίζει για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς. Η συνεργασία αυτή δίνει στον Εκπαιδευτικό μας Όμιλο ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην προαγωγή και μετάδοση της γνώσης μέσω της έρευνας και της διδασκαλίας με καινοτόμες μεθόδους, ενώ παράλληλα ενισχύει τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας και συμβάλλει στην επιμόρφωση και ανάπτυξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού».

Ο Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA, προσέθεσε:

«H SYMMETRIA διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην παροχή επιμόρφωσης, συμβουλευτικής και υποστήριξης προς φορείς πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης, εταιρείες στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της ιατρικής ευεξίας, καθώς και γνώση εξειδικευμένων μεθόδων για την δημιουργία, τον εκσυγχρονισμό της υποδομής και λειτουργίας ανάλογων χώρων. Η στρατηγική προσήλωση της εταιρείας στην εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αξιοπιστία και την ποιότητα, αποτέλεσε το έναυσμα για τη συνεργασία μας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ, ως ένα επιπλέον βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξή στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς».

Λίγα λόγια για τη SYMMETRIA:
H SYMMETRIA παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς υψηλού επιπέδου, από το 2005, υιοθετώντας την πρωτοποριακή φιλοσοφία: “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”. Με δυναμική παρουσία στην Μέση Ανατολή από το 201, με ομώνυμες κλινικές στο Bahrain και τη Σαουδική Αραβία και συνεργασίες με κλινικές στην Ευρώπη, στο Λονδίνο (Ion Kavouni), στη Ζυρίχη (Praxisklinik Urania), στη Βαρκελώνη (Instituto Javier de Benito) και στη Γαλλία (Clinique Del Mar). Με το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso συνεργάζεται από το 2013 στο χώρο του ιατρικού τουρισμού.

Η πρωτοποριακή προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και η επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο την κατατάσσουν στις κορυφαίες κλινικές ομορφιάς στον κόσμο. Έχει λάβει πληθώρα διεθνών διακρίσεων όπως Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, ενώ το μοντέλο λειτουργίας της έχει γίνει σημείο αναφοράς στην διεθνή επιστημονική κοινότητα (www.symmetria.com).