Κατηγορίες
ΝΕΑ Όλα

Τιμητική διάκριση στη CEO του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα Βραβεία Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»

Η Μαρία Σάκκαρη στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

  • Άρθρα
  • Τιμητική διάκριση στη CEO του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα Βραβεία Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»

Τιμητική διάκριση στη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΑΚΜΗ» στα Βραβεία Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» 2018

 Η Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, βραβεύθηκε από τον Όμιλο Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», στην πέμπτη κατά σειρά απονομή των βραβείων, ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» 2018. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ε.Β.Ε.Π.

Η κα Ροδοπούλου τιμήθηκε με το «Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», για την αδιάκοπη προσφορά, την ενεργή δραστηριοποίησή της στο χώρο της Εκπαίδευσης και την εξαιρετικά επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, απόρροια της σταθερής προσήλωσης σε μία σειρά από στρατηγικούς πυλώνες: καινοτομία στη διδασκαλία, μαθησιακή εμπειρία, κτιριακές υποδομές, διασύνδεση με την αγορά εργασίας, υψηλού επιπέδου συνεργασίες. Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π), κος Βασίλης Κορκίδης.

Η κα Ροδοπούλου, κατά τη βράβευσή της, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Νανά Λάτση για την εξαιρετική οργάνωση, τα βραβεία έχουν πλέον καταστεί ένας θεσμός-αναφορά για την πόλη του Πειραιά. Μπορεί να βραβεύτηκα ως επιχειρηματίας, εγώ όμως νιώθω εκπαιδευτικός. Πέρα από τη γνώση που είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε ως εκπαιδευτικά ιδρύματα, θεωρώ πως πρέπει να καλλιεργούμε τον νου και την ψυχή των νέων παιδιών που μας εμπιστεύονται. Διότι μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε τον άνθρωπο και να φέρουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε και για τη χώρα

Κατά την τελετή αυτή, τιμήθηκαν με βραβείο συνολικά οκτώ ξεχωριστές γυναικείες προσωπικότητες, από τους χώρους των Τεχνών, των Επιστημών, του Πολιτισμού και του Επιχειρείν.  

 

 

GALLERY