Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Αθλητική_Δημοσιογραφία _News_Δημοσιογραφία _News_ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ_ΚΑΙ_ΜΜΕ _News_Ραδιοφωνικός_Παραγωγός ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

ΑΚΜΙ Debate με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

  • Άρθρα
  • ΑΚΜΙ Debate με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

AKMI DEBATES: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας 

«Επί δύο παραγωγικότατες ώρες οι εκκολαπτόμενοι αθλητικοί συντάκτες, οι σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με ρώτησαν τα πάντα για τον αθλητισμό στη χώρα μας! Για όσα έχουμε πράξει στα 3,5 χρόνια στο Υφυπουργείο και όσα προγραμματίζουμε» σημείωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook. 

«Δεκάδες κορίτσια και αγόρια με αγάπη για τον αθλητισμό, δίψα να τον υπηρετήσουν καταγράφοντάς τον, ιδιαίτερα πληροφορημένα και εύστοχα στις παρατηρήσεις τους, μου ζήτησαν λεπτομέρειες για: 

  • EKO Acropolis Rally και γενικότερα το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού 
  • ΔΕΗ International Tour of Hellas και γενικότερα τον θεματικό αθλητικό τουρισμό με τα οφέλη της Ελλάδας και τη διεκδίκηση και διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, οι οποίες τον προάγουν 
  • Χρηματοδότηση Αθλητικών Σωματείων από την φορολόγηση των κερδών στο Στοίχημα 
  • Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 
  • Βία στον αθλητισμό, Λέσχες Φιλάθλων και οργανωμένες μετακινήσεις 
  • Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση στον αθλητικό τομέα 
  • Χαρτογράφηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων» ανέφερε στην ανάρτηση του ο υφυπουργός Αθλητισμού. 

Επιπλέον τόνισε πως «με μεγάλη χαρά κι όσο πιο αναλυτικά γινόταν αποκρίθηκα στα πάντα και κάλεσα όλες και όλους να βρεθούμε ξανά την προσεχή Πέμπτη στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια ιστορίας του OAKA Athens Olympic Complex και το μέλλον του». 

«Να επισκεφθούμε μαζί και το Athens Olympic Museum / Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, ενώ τους προέτρεψα να μην διστάζουν να δηλώνουν Εθελοντές στα αθλητικά γεγονότα, όπου χρειάζεται. Με ανοικτή πρόκληση για να μας βοηθήσουν και τον προσεχή Σεπτέμβριο, στη διοργάνωση των 3rd Mediterranean Beach Games Heraklion 2023» συμπλήρωσε. 

«Πέρασα εξαιρετικά μαζί τους κι ευχαριστώ πολύ τόσο τη διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όσο και τους δασκάλους τους, Τάκη Πουρναράκη και Δημήτρη Χατζηγεωργίου για την πρόσκληση» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης. 

 

Αναδημοσίευση από το grtimes.gr 

GALLERY