Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ _News_Ζαχαροπλαστική–Αρτοποιία _News_Μαγειρική–Chef ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

ΙΕΚ ΑΚΜΗ & Ducasse Education συνδιοργανώνουν για 10η χρονιά ένα top-class event Γαστρονομίας

  • Άρθρα
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ & Ducasse Education συνδιοργανώνουν για 10η χρονιά ένα top-class event Γαστρονομίας

ΙΕΚ ΑΚΜΗ & Ducasse Education συνδιοργανώνουν για 10η χρονιά ένα top-class event Υψηλής Γαστρονομίας

Το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΟ BUFFET ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ 5* & CATERING» ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Στο γαστρονομικό event παρουσιάστηκαν αντιπροσωπευτικές τεχνικές της φιλοσοφίας του μεγάλου Γάλλου chef Alain Ducasse, ιδρυτή της ομώνυμης σχολής διεθνούς κύρους, με την οποία το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία.

Ανάμεσα στις παρασκευές και τις μεθόδους προετοιμασίας που παρουσίασε ο Γάλλος chef της École Ducasse, Florian Gravelle, ξεχώρισαν οι αποξηράνσεις, οι επανυδατώσεις, οι σύγχρονοι συνδυασμοί γεύσεων και τα εντυπωσιακά σερβιρίσματα.

To IEK AKMH φιλοξένησε για 10η συνεχή χρονιά την top-class διοργάνωση υψηλής Γαστρονομίας, με την Gastronomy Essentials να συντονίζει και το ΙΝΣΕΤΕ να αποτελεί υποστηρικτή του event.

Η μεγαλύτερη Σχολή Επισιτισμού στην Ελλάδα, έχοντας αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς φορείς πιστοποιήσεων και εκπαίδευσης, πρωτοπορεί στη διοργάνωση events υψηλών προδιαγραφών, φροντίζοντας να φέρνει πρώτη σε επαφή επαγγελματίες και σπουδαστές με τις νέες τεχνικές και μεθόδους που εφαρμόζονται στον κλάδο.

Assistant Chefs: Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ιουλιάνα Κίριο, Κλήμης Παυλίδης, Διονύσης Λαλίτσας και Σωτήρης Γκόβας

GALLERY