Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

ESTIA AWARDS 2021: Διπλή Διάκριση για τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

  • Άρθρα
  • ESTIA AWARDS 2021: Διπλή Διάκριση για τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Estia Awards 2021: Tο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποσπά διπλή διάκριση για την καινοτομία στην εκπαιδευτική διαδικασία

Τιμητικό βραβείο Trends & Innovations για το Νο1 Εκπαιδευτικό Εστιατόριο Kumquat

Στα Estia Awards 2021, τη διοργάνωση – θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εστίασης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ απέσπασε δύο τιμητικά βραβεία, για την προσφορά του στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Συγκεκριμένα, η Σχολή Γαστρονομίας του Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα τιμήθηκε με Golden Βραβείο στην κατηγορία Training – Προγράμματα εκπαίδευσης των επαγγελματιών της Εστίασης και το τιμητικό Silver στην κατηγορία Trends & Innovations.

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Training αποτελεί σημαντική αναγνώριση του σπουδαίου εκπαιδευτικού έργου που συντελείται στo Gastronomy School του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους παγκόσμιους εκπαιδευτικούς φορείς, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εξασφαλίζει πιστοποιήσεις με διεθνή ισχύ στους σπουδαστές του. Το εκπαιδευτικό επιτελείο της Σχολής, αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά credentials,, με καταξιωμένους chefs να συνθέτουν μια επίλεκτη ομάδα teacher ambassadors. Στις βραβευμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τα αυριανά στελέχη της Γαστρονομίας αποκτούν πρακτική εξειδίκευση σε χώρους που προσομοιάζουν στις συνθήκες λειτουργίας επαγγελματικών μονάδων εστίασης, στα πρότυπα των μεγαλύτερων chef schools διεθνώς.

Επιπλέον, μέσα από πρωτότυπα special projects και συνέργειες, οι σπουδαστές συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια λειτουργίας μιας επισιτιστικής μονάδας, ενώ με την παρακολούθηση Master Classes και εξειδικευμένων σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται και σε επαγγελματίες, αποκτούν up-to date κατάρτιση σε όλες τις νέες τεχνικές και τις τάσεις της σύγχρονης Γαστρονομίας.

Στην κατηγορία Trends & Innovation, το SILVER Βραβείο απονεμήθηκε στο πρώτο εκπαιδευτικό boarding restaurant, KUMQUAT, όπου οι σπουδαστές αποκτούν βιωματική εμπειρία σε όλο το φάσμα λειτουργιών μιας σύγχρονης επισιτιστικής μονάδας. Επιπλέον, φιλοξενεί εκπαιδευτικές δράσεις, όπως  το “POP-UP Restaurant Project”, όπου με την καθοδήγηση του Σωτήρη Κοντιζά, μια επίλεκτη ομάδα σπουδαστών επιμελείται ένα à la carte menu για 80 πραγματικούς πελάτες.

Και τα δύο βραβεία, αποτελούν σημαντικές, τιμητικές διακρίσεις για τη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, ενσωματώνοντας στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα και τις δράσεις του τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς εστίασης, προς όφελος των σπουδαστών του.

GALLERY