Κατηγορίες
home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_Κομμωτική _News_Μακιγιάζ _News_ΜΟΔΑ_ΚΑΙ_ΟΜΟΡΦΙΑ _News_Σχέδιο_Μόδας ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

Οι designers της ΑΚΜΗ Fashion Academy σχεδιάζουν outfits για τη No Thinkin

  • Άρθρα
  • Οι designers της ΑΚΜΗ Fashion Academy σχεδιάζουν outfits για τη No Thinkin

Oι designers της ΑΚΜΗ Fashion Academy σχεδιάζουν outfits για τη νέα collection της No Thinkin!

H Ακαδημία Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και η εταιρεία ρούχων No Thinkin, της Μιρκέτας Βιδάλη, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού project για τους σπουδαστές της Σχολής.

Η Μιρκέτα επισκέφτηκε το atelier του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, για να παρουσιάσει το moodboard της νέας συλλογής του brand και να… αναθέσει μια fashion αποστολή στους σπουδαστές Μόδας! Συγκεκριμένα, οι designers μας θα σχεδιάσουν διάφορα items και σύνολα, τα οποία θα παρουσιαστούν στο ετήσιο fashion show της Σχολής και εκείνο που θα ξεχωρίσει θα συμπεριληφθεί στη συλλογή Fall/Winter 2023 της εταιρείας!

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας μίλησε στους ανερχόμενους designers για τα πρώτα της βήματα στη Βιομηχανία της Μόδας, για τη σημασία εφαρμογής στρατηγικών Fashion Marketing στη διάδοση ενός brand, για τις δεκαετίες που την εμπνέουν, αλλά και για το όραμά της για τη Νο Thinkin.

H συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής αποστολής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ να προσφέρει ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία στους σπουδαστές, μέσα από real life projects και synergies με μεγάλα brands της μόδας. Έτσι, με την καθοδήγηση του top-class team των καθηγητών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο διεθνής designer Βρεττός Βρεττάκος, οι σπουδαστές αποκτούν βιωματική εμπειρία, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική ετοιμότητα που αναζητά η αγορά.