ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΠΟΥΔΕΣΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Σπούδασε Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική/Αρτοποιία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στην Ελλάδα η μαγειρική είναι παράδοση, είναι κομμάτι του πολιτισμού και τρόπος έκφρασης, μιας έκφρασης που εμπεριέχει όλη τη δημιουργικότητα, αλλά και τη φροντίδα που αποτυπώνονται σε ένα πιάτο. Κυρίως όμως, εμπεριέχει αφοσίωση και πάθος γι’ αυτό που κάνεις. Όταν αυτό το πάθος θέλεις να σε οδηγήσει στο μονοπάτι της καριέρας σου και η αφοσίωση να σε βρει σε κάποια από τις σημαντικότερες κουζίνες της σύγχρονης γαστρονομίας, τότε οι σπουδές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η γέφυρα που θα σε μεταφέρει από την ερασιτεχνική ενασχόληση στην επαγγελματική καταξίωση και από την έμπνευση στη δημιουργία του δικού σου προσωπικού στίγματος εντός του κλάδου της Γαστρονομίας.

Στη μεγαλύτερη Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, που έχει βραβευτεί για τα καινοτόμα εκπαιδευτικά της προγράμματα στα Estia Awards, τη διοργάνωση που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου, θα σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι, σε πρότυπες εργαστηριακές εγκαταστάσεις που διατηρούν τη μοναδικότητα, αλλά και τη λειτουργικότητά τους. 

Καινοτόμα σε όλο το φάσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και της γαστρονομίας, η Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει πρωτοποριακά ευρωπαϊκά προγράμματα σπουδών, στις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες ειδικότητες, με δυνατότητα παράλληλης απόκτησης Διεθνών πιστοποιήσεων, παρακολούθησης Masterclasses καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, State Of The Art εγκαταστάσεων Πανελλήνιας υπεροχής και εξασφάλισης πρακτικής εκπαίδευσης και άσκησης. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι η πρώτη και μοναδική σχολή στην Ελλάδα που αποτελεί μέλος του World Association of Chef Societies.

Επιπλέον, είναι η μόνη σχολή που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας, μέλος της International Academy of Gastronomy (Οι Φίλοι του Διονύσου).

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ένα ισχυρό δίκτυο 2.500 εστιατορίων & ξενοδοχείων στην Ελλάδα & το εξωτερικό.
01
Κοντιζάς, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνης, Μουρατίδης, Πυλαρινός και άλλοι 60 κορυφαίοι έλληνες chef διδάσκουν αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
02
Στρατηγικές συνεργασίες με την Ducasse Education, τη γαλλική σχολή-σταθμό στην παγκόσμια Γαστρονομία, και την Ecole hôtelière de Lausanne, τη Νο1 ξενοδοχειακή σχολή στον κόσμο, που οδηγούν στην απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων.
03
Πρότυπες εργαστηριακές εγκαταστάσεις με εξοπλισμό αιχμής, εντός των οποίων λειτουργούν πολυδύναμα εκπαιδευτικά εστιατόρια (boarding restaurants).
04
Διαρκής καθοδήγηση από προσωπικό Σύμβουλο Καριέρας στο πληρέστερο Interactive Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.
05
Δυνατότητα συνέχισης σπουδών για απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου (Bachelor) στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με παρακολούθηση προγραμμάτων διδασκαλίας στην ελληνική γλώσσα.
06

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

THIS IS AKMH

HOSPITALITY FORWARD

VIRTUAL TOURS

NEWS

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita