Κατηγορίες
CSR-Κοινωνία home page HOMEPAGE OPENING NEWS NEA HOMEPAGE _News_ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ _News_Ζαχαροπλαστική–Αρτοποιία _News_Μαγειρική–Chef ΝΕΑ Χωρίς κατηγορία

ΙΕΚ ΑΚΜΗ x Insurance Market: Μαγειρέψαμε μαζί για το Δείπνο Αγάπης

  • Άρθρα
  • ΙΕΚ ΑΚΜΗ x Insurance Market: Μαγειρέψαμε μαζί για το Δείπνο Αγάπης

Σπουδαστές Γαστρονομίας & στελέχη της Insurance Market μαγείρεψαν 350 μερίδες φαγητού για τους ωφελούμενους του «Δείπνου Αγάπης»

Το campus της Σχολής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, υποδέχθηκε ένα ξεχωριστό team ανθρώπων της Insurance Marketμε αφορμή τη δράση Business4Homeless. Με χαμόγελα και καταπληκτική διάθεση, οι φιλοξενούμενοι ετοίμασαν μαζί με σπουδαστές Γαστρονομίας 350 μερίδες φαγητού, οι οποίες και μοιράστηκαν στους ωφελούμενους της οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης», βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι στο μεγάλο έργο της οργάνωσης! 

Η «υπερομάδα» κατάφερε να συνεργαστεί, με τον καθένα να έχει ένα ξεχωριστό πόστο. Έτσι, το «καλοκουρδισμένο» team κατάφερε να πετύχει το στόχο των 350 γευμάτων, ώστε να μην απογοητεύσουν εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν συστηματικά «ραντεβού» σε διάφορα σημεία της πόλης με τους εθελοντές του «Δείπνου Αγάπης». 

Για το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» και τους ανθρώπους του, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μεταφέρουν στους σπουδαστές την αξία της βοήθειας και της προσπάθειας να συμμερίζονται τις ανάγκες των ανθρώπων που στάθηκαν λιγότεροι τυχεροί. Λίγος από το χρόνο μας και η διάθεσή μας για προσφορά, αρκούν για να κάνουμε έστω και λίγα από τα χιλιάδες θλιμμένα πρόσωπα να χαμογελάσουν. 

GALLERY