SEMINARΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
SEMINARΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
- Seminars – Επαγγελματίας Σερβιτόρος
Το πρόγραμμα εστιάζει σε γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για τον έλεγχο, την οργάνωση και τη διοίκηση επισιτιστικών μονάδων καθώς και για την παροχή υπηρεσιών σε σχέση με την ποιότητα και την οικονομία. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει μία σειρά από καινοτόμα workshops που εστιάζουν στις κρίσιμες παραγωγικές διαδικασίες του ρόλου, από την προμήθεια των πρώτων υλών και τη σύνθεση του εδεσµατολογίου έως την τελική προώθηση και παρουσίαση των προϊόντων στους πελάτες.



ΕΝΑΡΞΗ
Οκτώβριος 2021
Διάρκεια
100 ώρες
INFO - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
2108224074
2108224074
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
3 Μήνες Πρακτική σε Ξενοδοχείο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Βασικός Κορμός:
Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Αρχές οικονομικής, Αρχές διοίκησης, Αρχές εξυπηρέτησης πελατών, Λειτουργία και οργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων, Marketing στον Τουρισμό, Ξενοδοχειακές εφαρμογές με τη χρήση Η/Υ
Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Αρχές οικονομικής, Αρχές διοίκησης, Αρχές εξυπηρέτησης πελατών, Λειτουργία και οργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων, Marketing στον Τουρισμό, Ξενοδοχειακές εφαρμογές με τη χρήση Η/Υ
Food and Beverage:
Γενικοί κανόνες και διαδικασίες των επισιτιστικών μονάδων, Οργανωσιακή/λειτουργική δομή των επισιτιστικών μονάδων, Οικονομική προσέγγιση των επισιτιστικών μονάδων, Βασικές αρχές εξυπηρέτησης, Σύνθεση menu, Κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών–COST MENU: τιμολόγηση menu, Υγιεινή και ασφάλεια (ΕΦΕΤ)
Γενικοί κανόνες και διαδικασίες των επισιτιστικών μονάδων, Οργανωσιακή/λειτουργική δομή των επισιτιστικών μονάδων, Οικονομική προσέγγιση των επισιτιστικών μονάδων, Βασικές αρχές εξυπηρέτησης, Σύνθεση menu, Κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών–COST MENU: τιμολόγηση menu, Υγιεινή και ασφάλεια (ΕΦΕΤ)
Workshops:
Παραγγελιοληψία, Παραλαβή παραγγελίας από την κουζίνα, Service στο τραπέζι, Καθαρισμός τραπεζιού, Service ψωμιού, νερού, κρασιού και τεχνικές σερβιρίσματος ποτών, Bar service,Βασικές αρχές οργάνωσης δεξιώσεων και εκδηλώσεων
Παραγγελιοληψία, Παραλαβή παραγγελίας από την κουζίνα, Service στο τραπέζι, Καθαρισμός τραπεζιού, Service ψωμιού, νερού, κρασιού και τεχνικές σερβιρίσματος ποτών, Bar service,Βασικές αρχές οργάνωσης δεξιώσεων και εκδηλώσεων
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
Σπουδαστές, αποφοίτους & επαγγελματίες του τομέα Ξενοδοχειακών & Τουρισμού.

