ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αλεξανδρούπολη

Ασυναγώνιστη εμπειρία φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αλεξανδρούπολη

Πρόκειται για την 9η… στάση της ασταμάτητης πορείας του Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης, που σηματοδοτεί την ίδρυση της δεύτερης δομής του στη Βόρεια Ελλάδα! Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ φέρνει την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην Αλεξανδρούπολη, δίνοντας στους νέους τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε μια αναγνωρισμένη σχολή ευρωπαϊκών standards, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες, όπως Μηχανοτρονική, Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική, Ξενοδοχειακά, Αισθητική, Κομμωτική, Παιδαγωγικά, Οικονομία-Διοίκηση, Φυσικοθεραπεία, Προπονητική κ.ά.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ «βρίσκεται παντού, για να βρίσκεται δίπλα στους νέους», επιτρέποντάς τους να ακολουθήσουν το επάγγελμα που επιθυμούν, διαμένοντας στην πόλη τους, γλυτώνοντας τα έξοδα που συνεπάγεται η μετοίκισή τους σε άλλη περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Η ΑΚΜΗ συνεχίζει να επενδύει διαρκώς με νέες δομές στην επαρχία, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των νέων και συμβάλλοντας καθοριστικά στην εκκίνηση της καριέρας τους ως επαγγελματίες στον κλάδο που πραγματικά επιθυμούν.

Καταξιωμένο επιτελείο καθηγητών, βραβευμένες επαγγελματικές εγκαταστάσεις και σπουδαστικά προνόμια, σε περιμένουν στο Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης στην Αλεξανδρούπολη!

Γιατί και στις σπουδές στην Αλεξανδρούπολη… ΑΛΛΟ ΙΕΚ. ΑΛΛΟ ΑΚΜΗ!

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

VIRTUAL TOURS

LOCATION

Επικοινώνησε μαζί μας

Tomes-Eidikotita